2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همون دلیل ک پسره باش رل میزنه:/

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
به همون دلیلی که بعضی مردا با دخترایی ازدواج میکنن که حداقل ۲۰ سال ازشون کوچیکترن 

تیکع زیر پوستی بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

می خوان کلاس بزارن هنوز خاطرخواه جوان دارن

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
علاقه ی زیادی به شوگر و دم دستی بودن دارن😬😂

😂😂

ولی خدایی این موضوع رو تو دکترا ندیدم خیلی

بیشتر مثلا دیدم دانشجو سالای آخر رزیدنت(مرد) با انترن ازدواج کنن(دختر)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
😂😂 ولی خدایی این موضوع رو تو دکترا ندیدم خیلی بیشتر مثلا دیدم دانشجو سالای آخر رزیدنت(مرد) با ان ...

حقیقتا من و همسرم هر دو اینترن بودیم و ازدواج کردیم

ولی تا دلت بخواد رزیدنت و استاد مرد بود که روی من کرم میریختن و تا دلت بخواد رزیدنت و استاد هول زن بودن که روی همسرم که اینترنشون بود

همسر من خیلی عالی رفتار میکنه و میدونه چکار کنه توی این مواقع من واقعا خوشحالم از این بابت

کلا صنفی نیست این قضیه، به خاطر بالا رفتن سن ازدواج جامعه به سمت افزایش تمایل به شوگر بودن داره پیش میره😂😂😂😬