2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته

123 بازدید | 6 پست

شايد خنده دار باشه ولي يسري چيزا برام مهمه دوست ندارم كسي به بچه من چيزي بگه حتي يه بچه ما ماشين داشتيم فروختيم بنا به دلايلي يكم تو مشكلات و مشقت افتاديم يه اشتباهي كرديم تو ايام عيد سوار ماشين برادر شوهرم شديم رفتيم خونه يكي از فاميلاشون برادر شوهرم يه پسر داره يه سال از دختر من بزرگتره نزديك ٦ سالشه خيلي حسودي ميكنه از راه برگشت يه اتفاقاتي افتاد كه اين بچه هي عربده ميزد چرا اينا اومدن تو ماشين ما نشستن خوشم نمياد اين دختره بياد و اينجا و …..

بعد اون تايم يكم رابطمون كدر شد حالا ديروز بچش دختر منو كشيده كنار چرا شما ها سوار ماشين ما ميشين مگه بابات ماشين نداره بچمم داشت نگاش ميكرد فقط به شوهرم ميگم دلم نميخواد يه وقت بچم دلش از اين حرفا بگيره ميگه مهم نيست ولي چرا براي من مهمه؟؟؟؟

يا بهش گفته چه كفشاي زشتي داري بچم اومده پيشم ناراحت منم گفتم مهم اينه كه تو دوست داشته باشي نه بقيه واقعا چرا مردا از جنبه احساسي هيچ وقت به قضيه نگاه نميكنن ، بچه ها بيشتر يسري چيزا تو ذهنشون ميمونه من با اين سنم يه خاطراتي از بچگي تو ذهنم مونده كه هميشه يادش ميكنم دلم نميخواد تو ذهن بچم چيزي بمونه

منم یچیزایی از کودکییم تو زهنمه عذابم میده و اعتماد بنفسمو میگیره ازم تو خودت هوای بچتو داشته باش بخدا اگ جایی نره نمیمیره ولی این چیزا روحشو خورد میکنه 

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
منم یچیزایی از کودکییم تو زهنمه عذابم میده و اعتماد بنفسمو میگیره ازم تو خودت هوای بچتو داشته باش بخ ...

منم همينا رو ميگم شوهرم بايد فهم داشته باشه كه نگه بچست ، متاسفانه جاريم بلد نيست بچشو تربيت كنه كه اين حرفا زده نشه ، از همه بدتر شوهرم كه درك نميكنه فك ميكنه دنبال بهونه ام كه خونه مادرش نرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل ‌شما هستم، دخترم خط قرمز زندگیمه، اگه کسی از گل نازک‌تر بهش بگه برخورد میکنم، اصلا دست خودم نیست، خیلییییی روش حساسم

بهت حق میدم با ناراحتی دخترت ناراحت بشی 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
منم همينا رو ميگم شوهرم بايد فهم داشته باشه كه نگه بچست ، متاسفانه جاريم بلد نيست بچشو تربيت كنه كه ...

خونه مادرش وقتی برو که جاریت و بچش نباشن زیادم نمون 

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
خونه مادرش وقتی برو که جاریت و بچش نباشن زیادم نمون

اونا ٢٤ ساعته اونجان تازه نباشن هم مادرشوهرم ز ميزنه ميگه فلاني اومده تو هم پاشو بيا اونم از خدا خواسته با بچش مياد