یه کاربری هست من خیلی ازش متنفرم. نمیدونم اون میشناسه منو یا نه ولی گاهی میاد تو تاپیک هام کامنت میذاره و جو رو متشنج میکنه 😁 یه سری هم گویا عشاق سینه چاک داره یا خودشه برای خودش کامنت فدایت شوم میذاره. خلاصه که تو هر تاپیکی می بینمش انرژی منفی میگیرم ولی دیگه تو تاپیک خودم حق دارم نخوام ببینمش 😭 کاش فعال شه این گزینه روزی
هیچ نری درخواست دوستی نده چون میبرمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچ نری درخواست دوستی نده چون میبرمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁.