2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون موقع ها ک می‌رفت بالا میفروختید یا نمی‌خریدید چون کسی ک طلا میخره باید فکر ضرر زیانشم بکنه نه فقط سود😐

برا ما خوب شد ک نمی‌تونیم طلا بخریم حداقل بیاد پایین 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

[QUOTE=294891965]خب همون موقع ها ک می‌رفت بالا میفروختید یا نمی‌خریدید چون کسی ک طلا میخره باید فکر ضرر زیانشم بکنه ن ...[/QUOTE]

من اخه اون موقع طلام خریدم البته بی اجرت ولی  باز ضرر کردم    ماشینم خریدم  ضرر کردم اومد پایین 😂😂😂

بازم بهتره از هیچیه اگ طلا و دلار پایین نیاد و بره بالا اینا باز میرن بالا

اگه بقیه چیزا نیاد پایین یعنی بازار به این کاهش قیمت اعتمادی ندلشته یعنی به زودی دوباره شدید میره بالا

ولی تگه روی سایر چیزا اثر داشت و ارزون شد نشونه ی خوبی از ثباته

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
[QUOTE= 294891965 ]خب همون موقع ها ک می‌رفت بالا میفروختید یا نمی‌خریدید چون کسی ک طلا میخره باید فک ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂الان بگم بد شانسی ناراحت نمیشی😐😑💔💔💔💔

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂الان بگم بد شانسی ناراحت نمیشی😐😑💔💔💔💔

ماشینه  بهمن ۱۴۰۱     ۲/۱۰۰ معامله میشد  من ک خریدم 

دقیقا  بجای ک سال جدید گرون بشه     الان ۱/۴۸۰ فروش میره  تازه هیچکس هم نمیخرتش 😂😂😂😂

۲تا ایفون ۱۴ دازم میخای 😂😂😂😂😂

ماشینه  بهمن ۱۴۰۱     ۲/۱۰۰ معامله میشد  من ک خریدم  دقیقا  بجای ک سا ...

😂😐😐مگه آیفون هم اومده پایین؟

ن خریدم دیگه گفتن این رحستر نمیشه 😂😂😂 

مبارک صاحبش باشه❤️😂 

میگم الان برو دوباره طلا بخر بلکه سرعت ی روزه بیاد رو یک سیصد 😂 خیر ببینی😁

مبارک صاحبش باشه❤️😂  میگم الان برو دوباره طلا بخر بلکه سرعت ی روزه بیاد رو یک سیصد 😂 خیر ببی ...

اره سوهرمم میگه  فعلا دیروز  روغن خریدم  ی کارتن برای خونه  هفته ی اینده   روغن میره رو هزارتومن 😂😂😂