2777
2789

به گفته دوستمون انگلیس برای پناهنده هت شرایط راحت تری داره اما در کل من کیس پناهندگی رو نمی‌پسندم اینکه مدتها نتونی رفت و آمد کنی واقعا سخته دوست صمیمیم سالهاست انگلیسه توی این مدت نه برای فوت پدرش نه مادرش تونست بیاد ایران تازه از سال دیگه اجازه رفت و آمد داره من شاهد غصه خوردنش بودم وگرنه هیچ وابستگی نداشته باشی و اصلا ایران اومدن برات مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گفته دوستمون انگلیس برای پناهنده هت شرایط راحت تری داره اما در کل من کیس پناهندگی رو نمی‌پسندم ای ...

درسته اینایی گفتین واقعا سخت هست ، ولی من کلا خونوادم ایران نیستن ، 

لندن هستم  البته انگلیس راحت ویزا نمیده هزار جور مدرک میخواد  من تمکن میلیاردی داشتم مدر ...

لندن خیلی عالیه .کار هم به سرعت میشه پیدا کرد ولی گرون .درسته؟ 

آخه من قبلا پذیرش گرفتم ، مدرک زبان و تمکن و ... همه چی هم داشتم ، اگه همه چی کامل باشه حتما ویزا میدن. چون شهریه خیلی خوبی میگیرن .

خیلی جالب .نمیدونستم این قضیه رو که خانوادگی میرن .😄 آره دیگه فقط دکترا ویزا همراه میگیره .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
لندن خیلی عالیه .کار هم به سرعت میشه پیدا کرد ولی گرون .درسته؟  آخه من قبلا پذیرش گرفتم ، مدرک ...

لندن ششمین شهر گرون دنیا است 

البته گرونی تو اجاره خونه و هزینه حمل هست که بیشترین درصد درآمد رو میکیره 

بقیه چیزها که قیمتش با جاهای دیگه دنیا برابره

لندن ششمین شهر گرون دنیا است  البته گرونی تو اجاره خونه و هزینه حمل هست که بیشترین درصد درآمد ...

موفق باشی . سال اول مهاجرت آسون نیست.ولی خیلی تصمیم خوبی گرفتید.  ❤

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
2790
2778
2791
2779
2792