2777
2789
میگن قانونی هستن ن غیر قانونی 

پناهندگی قانونی نیست هیچ کجا

شما هم از اون کاربری پرسیدی که در مورد پناهندگی گفتن...

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا هم ارزش نداره ادم تن به پناهندگی بده سراسر زجره

من انگلیسم دانشجویی هم اومدم اما پناهنده ها واقعا راحت هستن از هر لحاظ هم از ما جلوتر هستن شرایطشون هم بهتر از ما هست 

دانشجو بعد از هشت تا ده سال بریتیش میشه پناهنده بعد از شش سال حدودا میتونه بریتیش بشه

اول یه بار ایتالیا توریستی رفتن برگشتن ، پاسپورتشون مهر خورد،  نمیدونم مهر کشورهای دیگه هم داشتن یا نه . اما سری دوم که ویزا ایتالیاشون اومد با بچه هاشون رفتن و ازونجا رفتن بلژیک پناهنده شدن .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
واقعا هم ارزش نداره ادم تن به پناهندگی بده سراسر زجره

انشالله اسی و هر کسی اگر قصدش پناهندگی هست

هیچوقت نتونه

والا اینهمه راه برای مهاجرت درست و حسابی گذاشتن..... بقیه نیاید تاوان تنبلی یک عده رو بدن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

من انگلیسم دانشجویی هم اومدم اما پناهنده ها واقعا راحت هستن از هر لحاظ هم از ما جلوتر هستن شرایطشون ...

ما خودمون تو نزدیکان پناهنده داریم لحظه به لحظه ازشون خبر داریم واقعا ظاهرش از دور شاید راحت باشه ولی خیلی اذیت شدن تو کمپ الانم هایم هستن بازم خیلی اذیتن

من انگلیسم دانشجویی هم اومدم اما پناهنده ها واقعا راحت هستن از هر لحاظ هم از ما جلوتر هستن شرایطشون ...

انگلیس خیلی خوبه و راحت ویزا میده ولی به قول شما چندسال باید کار کنی تا دائم بشی . کانادا ازین نظر بهتره .

شهریه دانشگاه انگلیس خیلی بالاست و قراره ویزای همراه رو هم از ویزای تحصیلی ارشد بردارن .

جسارتا شما کدوم شهر رفتین؟ 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
انشالله اسی و هر کسی اگر قصدش پناهندگی هست هیچوقت نتونه والا اینهمه راه برای مهاجرت درست و حسابی گ ...

اسمش پناهندگیه .کسی جونش و به خطر نمی‌اندازه که بره مفت زندگی کنه .اگه جونش و به خطر انداخته حتما اینجا جونش به لبش رسیده 

ما خودمون تو نزدیکان پناهنده داریم لحظه به لحظه ازشون خبر داریم واقعا ظاهرش از دور شاید راحت باشه ول ...

هایم سخته 

انگلیس کمپ نداره اول هتل هستن بعد هم بهشون سوییت میدن من صمیمی ترین دوستم اینجا پناهنده است همسایه ام هم هست اجاره اش رو دولت میده بعد من اجاره رو‌از جیبم دارم میدم باهم میریم فروشگاه راحت خرید میکنه تازه مثلا میریم کافه برای من رو هم حساب میکنه میکم بابا نکن اینکار رو میکه تو فعلا کار نداری من از جیب دولت دارم خرج میکنم 

با هزینه دولت چندتا کالج هم رفته 

شما فکر کن تنبلی ،خواهشا دیگه زیر پست من نظر نده

برای یک ایرانی که متولد ۷۸ باشه و حتی بزرگتر از این، بله تنبلی هست

جواب نمیخوای ریپ نزن ... 

انگلیس خیلی خوبه و راحت ویزا میده ولی به قول شما چندسال باید کار کنی تا دائم بشی . کانادا ازین نظر ب ...

لندن هستم 

البته انگلیس راحت ویزا نمیده هزار جور مدرک میخواد 

من تمکن میلیاردی داشتم مدرک زبان و دانشگاه و سند ملکی و مدارک شرکت و مدارک شغلی شوهرم و کلی مدارک دیگه گذلشتم 

اره شنیدم میخواد ویزای همراه رو بردارن به خاطر افریقایی ها 

میکن به یکنفر پذیرش میدیم پنج نفر پامیشن میان خیلی بچه دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز