2821
2789

سلام ممنون شما خوبین خانواده خوبن

سلام برسون

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام ممنون شماخوبین سلامتین؟؟خانواده محترم در چه حالن سلام برسونین خدمتشون

چشم عزیزم 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
سلام ممنون شماخوبین سلامتین؟؟خانواده محترم در چه حالن سلام برسونین خدمتشون

فدات گلم

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
خستم از دیروز صبح نخوابیدم یکم اوضاع روحیم روبه راه نیست 

بخپاب خوب میشه 

چه خبر من امروز رفتم مدرسه ام بعد۸،۹سال برای دیپلم ام گفتن شنبه بیا،جالبیش اینجاست بابای مدرسه تا من ...

جدیییییی ماشاالله عجب مخی .منم منتظر نتایج استخدامی ام گلم 

جدیییییی ماشاالله عجب مخی .منم منتظر نتایج استخدامی ام گلم 

موفق باشی انشاالله 🥰🥰🥰

زشتم تجربی بود نمیدونم کنکور تجربی بدم بعد۹سال میتونم دانشگاه ادامه بدم و موفق بشم یانه خیلی بده آدم نمیدونه چه کنه

موفق باشی انشاالله 🥰🥰🥰 زشتم تجربی بود نمیدونم کنکور تجربی بدم بعد۹سال میتونم دانشگاه ادامه بدم و ...

به نظر من راهی نداری یا تجربی 

یا هم حقوق بخونی بعدش آزمون وکالت .

که هر دو وحشتناکع .

دبیری و فرهنگیان هم نمیشه چون احتمالا بالای ۲۴ ای

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792