2777
2789
عنوان

عفونت واژن

1226 بازدید | 12 پست

باردارم عفونت دارم 

معذرت میخوام ترشح زرد پنیری و رگه ای

ابم زیاد میخورم لباسمم عوض میکنم

خودمم خشک میکنم

دو دوره پماد استفاده کردم همون روزا خوب بودم باز تا قطع میکنم برمیگرده 

خارش خفیف دارم دیوونه شدم

راهکار لطفا🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باردارم حدود ۲۰روز کلوتریمازول استفاده کردم ولباس زیر نپوشیدم با آب نمک وسرکه خودم شستم الان کام ...

اخه تا ۷روز مجازه واینکه شنیدم دوش واژینال خوب نیس☹️

اصلا رو مخه لنتی😑 چون میگن واسه جنین خوب نیس میترسم  زایمان زودرس و اینا

دکترت چی گفت؟ 

من خودم به کم عفونت دارم و تو اقدامم

عفونتم خیلی شدید بوده و دکتر گفت الان که کم شده اقدام کن با زایمان خوب شی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

تا دو هفته، هرشب ، پماد کلوتریمازول به صورت سطحی استفاده کنید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
دکترت چی گفت؟  من خودم به کم عفونت دارم و تو اقدامم عفونتم خیلی شدید بوده و دکتر گفت الان که ...

من قبل بارداریم ااااصلا و ابدا عفونت قارچی نداشتم واینکه الان اینطورم میگه تو بارداری طبیعیه و اینکه چون از شیاف پروژسترون استفاده میکنم ممکنه از اون باشه

همش پماد باید استفاده کنی 

خب تا۷روز مجازه اونم 

من قبل بارداریم ااااصلا و ابدا عفونت قارچی نداشتم واینکه الان اینطورم میگه تو بارداری طبیعیه و اینکه ...

نگران نباش... فقط حواست باشه هر از گاهی پماد بزنی و زیر نظر دکتر باشی تا شدید نشه

انشالله به سلامتی بیاد بغلت منم زودی باردار شم😁❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️