2777
2789

امروز داشتم تاپیکای از شیر گرفتنو میدیدم که تجربه هارو ببینم دقیقا اونا هم مثل تاپیکای خودم سه چهار تا کامنت داشت... من امروز شروع کردم خیلی استرس دارم... من تدریجی به روش ۴ در ۴ میخام بگیرم. کسی تجربه ای داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدفعه گرفتم ۳ روزه از سرش افتاد

اولش چسب زدم ترسید 

بعد رفتم صبر زرد خریدم یبار زدم خورد بدش اومد دیگه نخورد

من ۱۸ ماهگی ازش گرفتم

فقط شب اول وقتی خواب بود بهش شیر دادم

طول روز سیر نگهش داشتم

شب هم بیدار میشد بهش آب میدادم تو بغلم یا رو پا میخوابوندم 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
عزیزم موفق باشی. من از این روشا سر در نمیارم ولی اگر کمتر از یک سال و نیم باشه راحت میشه از شیر گرفت ...

نه یکسال و نه ماهشه🤦‍♀️ میخواستم زودتر بگیرم قبل عید شوهرم نذاشت

چهار در چهار چیه

چهار روز اول از صبح تا دوازده بهش شیر نمیدی بعد میدی، چهار روز دوم تا پنج عصر نمیدی چهار روز سوم تا ده شب نمیدی چهار روز چهارم فقط تو خواب اگه خواست میدی و بعدشم که تمام‌.. من خواستم ببینم کسی اینطوری موفق شده

چهار روز اول از صبح تا دوازده بهش شیر نمیدی بعد میدی، چهار روز دوم تا پنج عصر نمیدی چهار روز سوم تا ...

خوبه روش خوبیه

من یهویی گرفتم روزا رو ظهر شرو کردم ندادم تا شب 

شب سه بار خورد فرداش کلا ندادم شب تب کرد ایبوبروفن دادم 

بعد از چهار روز شبها دوبار بهش دادم کم کم خودشم کنار اومد دیگه تو خواب شبها یبار دادم تا کم کم اونم از سرش افتاد

فقط یادت نره تو بیداری ب هیچ وجه نده بهش

من روز اول  با زردچوبه گفتم مامانی کثیف شده پیف پیف اونم رفت  

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
خوبه روش خوبیه من یهویی گرفتم روزا رو ظهر شرو کردم ندادم تا شب  شب سه بار خورد فرداش کلا نداد ...

چرا تب کرد؟؟ به خاطر از شیر گرفتن؟ وای خدا من تحمل ندارم😢

2790
2778
2791
2779
2792