2821
2789
عنوان

بهترین خودم

84 بازدید | 6 پست

دارم سعی میکنم بهترین خودم باشم اما بازم دیگران تحقیرم میکنن از راهی برای تحقیر من استفاده میکنن ، من دیگران رو تحقیر نمیکنم ، چجوری خودمو دور کنم از انرژی تحقیر دیگران

لبخند بزن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی دیگران تحقیرت می کنن یعنی اون تلاش و پشتکار و داشته های تو رو ندارن 

خودشون حقیرن برای همین میخوان این احساس رو به دیگران منتقل کنن....

به راه خودت ادامه بده 

برات مهم نباشن 

تو به راهت ادامه بده کم کم میبینن محل نمیدی و عکس العمل نداری به حرفاشون خسته میشن

در ضمن همیشه مردم ادم های موفق و یا کسی که براشون مهمه رو تحقیر میکنن 

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

برای بهترین خودت بودن اول خودتو قوی کن،شخصیتت رو ،انقد قوی که کم عقلی دیگران اذیتت نکنه. ادمای سالم و نرمال کسی رو تحقیر نمیکنن اینا مریضن و شما خودتو قوی کن که با هر مریض اینجوری و آدم کم عقلی برخورد داشتی فقط رد بشی ازش درگیر حرکات و حرفاش نشی.برس به اون مرحله .

بعدم اگه فکر میکنی تحقیرها از صحبت های خودت درشون میارن کمتر صحبت کن بیشتر فکر کن، بی محلی کردن و ندیدن و نشنیدن رو هم تمرین کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••