2777
2789
عنوان

کسیو مثل من دیدین؟:)

181 بازدید | 20 پست

سلام میخوام اعتراف کنم که من همون دختری ام که با همه بوده همونی ام که هر کار زشتی بگی کرده هر رابطه بدی با بدترین پسرا داشته من همون دختر بدم که همه میگن نه نریم خواستگاری این این با پسرا دوست میشه با پسرا چت میکنه 

یه سالی هست این کارو گزاشتم کنار با هچکی حرف نزدم ولی گذشته ول نمیکنه هر جا هم فرار کنی مثل یه بار روی دوشته :)

خیلی از اینده میترسم میترسم با این وضعیت هچکی منو نخواد یا اگه بخواد بعدا بفهمه طلاقم بده یا ازم سرد شه زندگیم به هم بریزه خیلی از اینده میترسم 

کسایی از اطرافتون که اینطوری بودن زندگی هاشون چطوره؟خوشبخت شدن ؟با ادم درستی ازدواج کردن؟

اگر پشیمون شی و دیگه به گذشته برنگردی همیشه راهی هست

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اره 

گذاشتن کنار کلا این چیزارو 

یه رابطه پایدار و خوب شروع کرد 

ازدواج هم کرده و کاملا خوشبخته 

خودتو قضاوت نکن 

تا اینجا فهمیدی راه رو بی هدف و اشتباه گذروندی 

حالا تغییرش بده❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كسايي ك ميگن گذشته هر كسي فقط ب خودش ربط داره تحويل بگيرن ! فقط شعار

از ته قلبت پشيمون باش 

بقيش و بسپار ب خدا و بهش فكر نكن ، خودش كمكت ميكنه🤍

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خودم🙂

منم مثل خودت میترسم یه روزی شوهر کردم بفهمه...

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

دختر همسایمون‌

با اونی که دیگه رل نزده بود خواجه حافظ شیرازی ‌

تنها کاری که نکرده بود باند‌ قاچاق مواد‌ مخدر نزد😂ولی خب 

یه شوهر پولدار‌ با شخصیت گیرش‌ اومد الانم داره‌ زندگیش میکنه‌

خیلیم‌ خانوم‌ باکلاس‌ و محترمی شده😂

مهم اینه که دیگه کارای گذشته رو فراموش کنی‌ دلت و صاف کنی 

خدا هم کمکت میکنه 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
خودم🙂 منم مثل خودت میترسم یه روزی شوهر کردم بفهمه...

من واقعا نمیدونم اگه بفهمه چطوری تو روش نگاه کنم اصلا نمیتونم بگم ولی مطمعنم یه روزی خواهد فهمید خیلی میترسم ا اون رو خیلی 

من واقعا نمیدونم اگه بفهمه چطوری تو روش نگاه کنم اصلا نمیتونم بگم ولی مطمعنم یه روزی خواهد فهمید خیل ...

من به خاطر یه جنبه دیگش میترسم حالا اینجا نمیتونم بگم

میشه درخواست بدی اونجا حرف بزنیم؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
اره عزیزم 

مرسی گلم

بگی دیگه هیجوقت مثل قبل نمیشه من نمیگم میترسم هیچوقت نمیگم  

نگی اگه خودش بفهمه بدتره من میگم خواست بمونه بمونه نمونه هم شرش کم نوجوون بودم بچگی کردم الانم ترک کردم دلیلی نداره بیاد باغچه منو شخم بزنه 

به چوخ رفتم از لحاظ روحی جسمی مالی درسی و روابط اجتماعی 💔💔
چطوری گیرش اومد؟خودش چی کاره هسته؟

خودش اون موقع درس میخوند‌ الان نمیدونم چکار میکنه 

ولی شوهرش‌ از فامیلای دورشونن‌‌ معرفیش‌ کردن‌

اونم‌ اومد گرفتنش

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂