2789
عنوان

زن گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 5478 بازدید | 122 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرص نخوردم چون من هیچوقت از گلزار خوشم نیومده فقط شوکه شدم بس ک عروس بچه بود ، باید با ی خانومی تو م ...

یبار شنیدم یه آقایی میگف کم و سن و سال ترها ک.س.. ترن و مرد باهاشون جوون میمونه. معناز افشتر که لگن بود.

زدم نگران نباش

دلیلتون چیه خدایی؟ خوب دوست ندارین این تاپیکارو نیایین داخل 

خیلی راحت یه تاپیک دیگه انتخاب کنین 

چرا اینقد رو هر مساله ای واکتش تهاجمی دارین؟ اجباری بوده بیایین اینجا؟ 

موضوع تاپیک نه جنسیه نه مبتذل نه سیاسی یه عده خانم از نقاط مختلف دارن راجع به یه سلبریای اظهارنظر میکنن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

پدوفیل چیه بابا دختر ۲۶ ساله که دختر بچه نیست که نسبت به گلزار سنش کمه 

ن اخه بیبیفیسه دختره ریزه پیزه ام هس انگار خیلی کوچولویه ولی خیلی نازه خدایی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
خیلیم خوبه الان بره مثلا ی زن پیر بگیره دو روز دیگه بچه هم نتونه بیاره  از نظر شماها براش 40 سا ...

40سال مگه پیرزنه؟ 😐

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔