2777
2789

سلام تهرانی؟

پلیس فرودگاه اینجوریه شیفتشون از شش و نیم شروع میشه تا هشت صبح مثلا بعد میری خونه استراحت دوباره از هشت صبح میای تا شش و نیم

کار خاصی هم نداری هیچ تحرک و هیجانی نیس فقط ممکنه بعضی موقع ها با مسافرا دهن ب دهنی شی 

حقوقش هم تا پارسال برا اونا ک استخدام نبودن ۸تومن بود

غذا واینجور چیزاهم بهتون میدن

تو شیفت شب جای خواب هم دارید ی تایمی هم میرید استراحت

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

تنها کار سختی ک داره اینه ک پشت سیستم باید حواست باشه مسافر چیز غیر مجاز با خودش رد نکنه وگرنه گاف دادی پیش بچه های سپاه ک ترانزیت هستن

اگه دنبال هیجان بیشتری خوبه بری یگان ویژه اون اطرافو گشت بدی 

درکل پلیس فرودگاه اصلا کار سختی نیس نسبت ب بچه های فراجا ک جای دیگه خدمت میکنن

ولی حقوقشون هم پایینه دیگه..

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان