2777
2789
عنوان

عشقم سرد شده

1272 بازدید | 35 پست

سلام دوستان عشقم نسبت بهم سرد شده احساس میکنم روزای آخر رابطمونه از همین الان استرس گرفتم چجوری با نبودنش کنار بیام😔 برام دعا کنید اونقدر قوی بشم که اصلا برام مهم نباشه ما قرار بود ازدواج کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ی عشقها تهش همینه حتی اگه ازدواج میکردی

میشه راهنماییمون کنی که تو این سن تقریبا کم ۲۰سالگی اینا که عاشق میشیم طوری که انگاربُتمون شده وانتظار نداریم ترکمون کنه ولی یهو سرد میشه باید چیکار کنیم که به زندگیمون لطمه نخوره

۹۵ درصد عشق ها تهش همینه دیگه.. سرد میشن بعدشم جدا میشن  ادم نباید از اول وابسته بشه ب هیچی و ...

اگه سرد بشن ولی پسر بتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون وشرایط ازدواج داشته باشه وبره خواستگاری دختر چی؟؟

چند روز قبل ازش ناراحت بودم گفتم دیگه نمیخوام ببینمت ولی بعدش معذرت خواهی کردم حس میکنم دنبال بهونه ...

من با یکی نزدیک ۲ سال بودم یهو شروع کرد به سرد شدن منم هی بهونه می‌گرفتم الکی بحث میکردم چون نمی‌فهمیدم چرا اینطوری شده بعدا فهمیدم داشته بهم خیانت می‌کرده فقط نمیدونسته چطور بره...ایشالا که واس شما اینطور نیست شاید چیزی ذهنشو درگیر کرده یا فشار روشه صبوری کن

پسرا بعد جدایی ناراحت میشن اصلا؟

والا منم سرد شده وخیلی هم ناراحتشم وزیاد تلاش کردم اما فایده نداشت

اره میشن ولی خب ممکنه غرورش زیاد باشه یا حرف ورفتاری از تو یا کسی دیده که دل برگشت نداره

7ماه

سعی کن خودتو سرگرم کاری کنی تایم خالی نداشته باشی بعد ی ماه خنثی میشی نسبت بهش،شماره و عکس و هرچی بهش ربط داره پاک کن 

اینم یادبگیر تا وقتی از یکی مطمئن نشدی وابستش نشی ک بعد رفتنش ضربه بخوری