2777
2789
عنوان

سوال دارمممم !!

93 بازدید | 13 پست

سلام میخاستم بپرسم که اگه یک نفر یه زمین داشته باشه تمام امکانات آب قنات و برق و گاز و آب لوله کشی هم داشته باشه 

بعد بفروشش یه خونه دو طبقه تو شهر بگیره کار درستیه؟ 

زمین تقریبا 300 هست 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد در صد

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

من اگه بودم اینکارو میکردم

چون خونه، درآمد جاری میشه و هرماه کرایه میگیری و.... چون ب پول کرایه و پیشش نیاز دارم

اما زمین مثل قلک میمونه و میاد رو قیمتش ولی نمیشه ازش استفاده کنی

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
بستگی داره اگر مستاجر باشی آره ولی اگر خونه داشته باشی بخوایی بهتر بکنی نهه

خب خونه داره ولی زمینه رو گذاشته برا جهاز دختراش بعد میگه که دو طبقه خونه بخرم بدم اجاره اجارشو بگیرم بعدم بدم برا دخترام 

خب خونه داره ولی زمینه رو گذاشته برا جهاز دختراش بعد میگه که دو طبقه خونه بخرم بدم اجاره اجارشو بگیر ...

اشتباه بزرگیع چون انسان از روستا و طبیعت کوهستان میاید شهر کار میکنه یک عمر پول جمع میکنه دوباره برگرده به همونجا ویلا بخره 😅

کاربری قدیمی 
اشتباه بزرگیع چون انسان از روستا و طبیعت کوهستان میاید شهر کار میکنه یک عمر پول جمع میکنه دوباره برگ ...

😅😂اونکه اره شهر گریزیه 

ولی خب بازم اینجوره خواستم ببینم کار درستیه یا نه