2777
2789
عنوان

بد ترین حس دنیا😑🙁

289 بازدید | 16 پست

وقتی تو مهمونی چیزی میریزه رو لباست 😑

وقتی جورابت خیس شه😂

وقتژ انگشت کوچیکه پات میخوره به در و دیوار که درد بدی هم داره😣

دیگه شما بگین...؟ 😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

دیشب شیشه عقب یه پراید رو بخاطر مزاحمت و فحشی که بهم داد اوردم پایین 

الانم شوهرمو بابام ولش نمیکنن ازش شکایت کردن باردار بودم و ترسیدم بنظرم این از همه حسای بدی که گفتی بدتره

خیلی سر درد دارم اصلا نتونستم دیشب تا الان بخوابم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب شیشه عقب یه پراید رو بخاطر مزاحمت و فحشی که بهم داد اوردم پایین  الانم شوهرمو بابام ولش ن ...

الاهییی

خوب کردی افرین

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
بدترین حس دنیا برای من مادر .اینکه دخترم یه میوه بهار نتونم براش بخرم.لباس و غذای خوب بخاد نتونم و ه ...

😢😢😢

با ماشین بودی؟ یا پیاده؟ واقعا افرینن با چی شکوندی؟؟؟منم یاد بگیرم

خیلی کار بدیه 

خیلییی پشیمونم پیاده بودم بهم عکس مستهجن نشون داد از تو ماشین و هی بوق میزد منم کفتم برو گمشو اونم فحش داد منم خم شدم یه سنگ اومد دستم تا دید خم شدم سنگ بردارم گاز ماشینو گرفت سنگ منم خورد تو شیشه عقب ماشینش پودر شد ریخت پایین

با خاهرم بودیم هیچ ارایشی نداشتیم و مانتو خیلی بلندم تنمون بود افتاد دنبالمو‌گفت تا خسارت ندی نمیرم اومد دنبالمون خونه بابامم پیدا کرد 🥺شماره بابامو دادم گفتم به بابام میگم چیکار کرد گفت من دنبال نون حلالم مسافر کشم برا همینم بوق زدم اما تا گفتم عکس نشون دادی فرار کرد رفت,دیدم به بابام زنگ زد بابامم میخواست بره بکشش نذاشتم اما دلم درد میکرد اورژانس اومد دم در بچد خونمون پیدا کرده بود تا اورژانسو دید فرار کرد گوشیشم خاموش کرده شوهرمو بابامم دنبال ادرس و... هستن کلانتریم اومد شوهرم ازش شکایت کرده

انگشت کوچیکه انگاری اومده تا فقط بخوره بجایی کارایی دیگه ای نداره 

تا ابد حققق😂😂👍🏻

خیلی کار بدیه  خیلییی پشیمونم پیاده بودم بهم عکس مستهجن نشون داد از تو ماشین و هی بوق میزد منم ...

خییلی خوب کردی دلم خنک شد

افرین خانم شجاع

خییلی خوب کردی دلم خنک شد افرین خانم شجاع

ای کاش به روی خودم نمیاوردم الان پول شیشه عقب پراید چنده؟خودمم استرس گرفتم برای بچم بد بود 

ای کاش وقتی دیدم فرار میکنه بی خیالش میشدم دیگه سنگ رو پرتاب نمیکردم 

اما دیگه گذشت و برام درس عبرت شد دیگه هرگز به مزاحمتا و بوق های کسی توجه نمیکنم توبه کردم 

اگر بچه توی شکمم نبود وقتی برگشت کتکش هم میزدم🤣 

اما ترسیدم برای بچه ی عزیزم ۸ماه نگهش نداشتم که با یه اتفاق اینجوری از دستش بدم خدایی نکرده