2777
2789
عنوان

امروز من

78 بازدید | 7 پست

ما بنایی داشتیم بعد خونه تکونی کردیم 

دیروز اتاقا و پذیرایی تمیز کردیم 

امروز آشپزخونه تمیز کردیم 

اینقدر خسته شدمممم 

ولی خب می ارزه  

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشید 

قربونت عزیزم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

آخ درکت میکنم خسته نباشی

ماهم دیروز کابینت کردیم خونه رو

امروز از صبح تا شب داشتم کابینت و خونه تمییز میکردم مردم دیگه له شدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم ان شاءالله به خوشی تو خونتون زندگی کنید

مرسی بابت دعای خیرت همچنین 

آخ درکت میکنم خسته نباشی ماهم دیروز کابینت کردیم خونه رو امروز از صبح تا شب داشتم کابینت و خونه تم ...

وای وای وای منمم 

کل ظرفا رو شستم خشک کردم چیدم 

اخرش دیگه پاهام گز گز میکرد .من نمیدونم چرا مامانم اینهمه ظرف داره ، خوب ک کل کلبینتا رو چیدم مامانم ی کارتون اورده این سرویسه رو تازه خریدم اینم ی جوری جا بده 

گفتم دیگه مگر بزارم رو سرم جا نیست 

وای وای وای منمم  کل ظرفا رو شستم خشک کردم چیدم  اخرش دیگه پاهام گز گز میکرد .من نمیدونم ...

آخی مامانا همینن دیگه

ماهم تازه اومدیم این خونه یه طبقه رو کابینت کرده بودیم جواب گویه لوازمم نشد

طبقه ی بالا رم کابینت کردیم😅😅

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔