2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا پسر من یخرده متورم شده الان توی رودش هست فعلا ۴ ماهه حالتش تغییر نکرده . اما من همیشه به خانومهای اینجا میگم خواهشا مباحث تخصصی پزشکیتون رو اینجا نپرسید . چه تجربه چه راهکار . میتونه برای هر کسی متفاوت باشه . امه اینجا بلکه هیچ کس غیر از ادم متخصص اون رشته . حرفهای اضافه گاهی مسیر و طولانی تر و روح رو خسته تر میکنن. درمانت رو پیش بگیر مابقی دست خدا

والا پسر من یخرده متورم شده الان توی رودش هست فعلا ۴ ماهه حالتش تغییر نکرده . اما من همیشه به خانومه ...

نمیدونم تا ۳ ماه پیش زیاد سونو دادم ولی میترسم برم سونوگرافی دیگه پسرت چقدره تورمش چند میل؟

نمیدونم تا ۳ ماه پیش زیاد سونو دادم ولی میترسم برم سونوگرافی دیگه پسرت چقدره تورمش چند میل؟

به میل نرسیده هنوز ولی متورم شده و در حال کنترل با رژیم و بررسی بیشتر هست با ازمایش و اینا . چرا بترسی عزیزم توکلت بخدا . در مقابل بیماری باید محکم باشی . نباشی یه ناخن شکستن هم زمینت میزنه . نگی این همینطوری میگه سرش نیومده نه اومدم سالهاست بیماری دارم اما دارم زندگی میکنم . پسرم هم همینطور . تازه بیماری چیزی فرای لیماری خود ادم هست . یه جمله بهت بگم مربضی بفهمه ترسیدی بیشتر داغونت میکنه . سفت بایست توکلت بخدا