2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بيخيال بابا هيچ ادمي ارزش اينو نداره بخواي اينطوري بجنگي براش اوني كه بخواد بمونه ميمونه

دوستم داره  امشب یک ساعت التماس کرد  نمیزاشت برم گفت برای یه بی ارزش رابطمونو خراب نکن  گفتم من بلاکش کرده بودم نباید در میاوردی 

جالب اينه كه منشيه معلمه😕 روز اول كه اينو ميخواستن بيارن گفتم خب معلم كه هست سادم هست حتما ادم خوبي ...

نمیخواد منتظر مدرک دوباره باشی....برو سرمیزش ابروشو ببر

کاش برنامه ی ضبط مکالمه نصب کنی تو گوشی همسرت

که تلفنی صحبت میکنن صداشون صبط بسه

بعد بری براش بذاری یابفرستی براش

تاحساب کار بیاد دستش نجس

نمیخواد منتظر مدرک دوباره باشی....برو سرمیزش ابروشو ببر کاش برنامه ی ضبط مکالمه نصب کنی تو گوشی همس ...

برنامش چيه چطورى كار ميكنه؟ خودش متوجه نميشه صداش داره ضبط ميشه؟

خار نمیکنم ماهی ۷ ملیون ازش میگیرم 😐  لازم باشه زن داداشه و امواتشو به خر میکشم خودم جایی نمیر ...

اگه میتونی ک پس ادامه بده این کصافتارو یکی باید جلوشونو بگیره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگه میتونی ک پس ادامه بده این کصافتارو یکی باید جلوشونو بگیره

آره لاشیش میکنم  همین که به پدر شوهرش زنگ زدم گفتم عروستون مزاحم میشه روزی چند بار و دوبارم پول گرفته آبروش رفته  

برنامه مرنامه ول کن مستقیم میری شرکت میگی به چه حقی به شوهر من مسیج میدی حرومزاده  اگه دوربین نبود یه سیلی بهش میزنی با کتک میندازیش بیرون  چند روز خودت وای میسی تا منشی جدید بیارن

برنامه مرنامه ول کن مستقیم میری شرکت میگی به چه حقی به شوهر من مسیج میدی حرومزاده  اگه دوربین ن ...

وای خیلی باحالی کاش اسی هم بتونه انقد جسور باشع.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

به نظرتون الان بهترين كاري كه ميتونم بكنم چيه؟ خونمونم امادس ، من خودمم خستم ازين بي احساسيم نسبت به ...

میدونی خیانتا الان زیاده. حتی اونی هم که فکر میکنی عشق و عاشقی هستم ممکنه خیانت کنه. بنظرم آدم خودشو آماده کنه برا خیانت خیلی بهتره تا اینکه بیفته و حالشو بد کنه.

از یه طرف اینم هست که اگه طلاق بگیری شاید یه سری چیزا رو از دستم بدی.

بنظرم با خودش صحبت کن بگو چنین چیزی دیدم و احساس میکنم بهم خیانت کردی تا جوابش چیه. شاید خیانت نکرده بهت.

ببین بلخره مرد نیاز داره عشق و علاقه رو از همسرش بگیره. اگه نتونی بهش ابراز کنی نیازش برطرف نمیشه و ممکنه هر مردیم باشه خیانت کنه

برو تو فروشگاه پلی بنویس ضبط مکالمه

بعد یکیشو دانلود کن

بعدش برو تو تنظیمات گوشی، اعلانشو تیکشو بردار

بعد تو خوده صفحه ای که برنامه هاهست اوم بالا ۳تانقطه ست یاتو تنظیمات برو اون صبط مکالمه رو مخفی کن تانبینه