2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

215 بازدید | 4 پست

دوستمه

کار داره ماشینم داره خونه نداره هنوز .نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم  نمیدونم اخلاقش چجوریه . دوسش دارم یکم اما عاشقش نیستم. یکم موهای جلو سرش ریخته.

نمیدونم قبولش کنم بیشتر باهاش حرف بزنم یا نه؟ البته بخاطر ی حرفم انگار ناراحت شده ازم 

میترسم ردش کنم پشیمون بشم. 

موندم چیکار کنم . ناراحت میشم اگ بره با یکی دیگه😑

چند سالتونه؟

موقعیت خودت چیه؟ شاغلی؟ محصلی؟

چطوری باهم آشنا شدید؟

خودت آیا با ظاهرش اوکی هسی و به دلت نشسته؟

خانوادشون چطوریه؟ آیا باب پسندت هست؟

جواب به اینا از ملزومات شروع یه رابطه هست 

چند سالتونه؟ موقعیت خودت چیه؟ شاغلی؟ محصلی؟ چطوری باهم آشنا شدید؟ خودت آیا با ظاهرش اوکی هسی و به ...

۲۶، ۲۷  خودم ک بیکارم . دانشگاه اشنا شدیم اره ظاهرش خوبه همین موهاش فقط. خانوادشون نمیدونم شناختی ندارم 

اون ادمی ک مد نظرم هس ک کامل نیس ولی بدم نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶، ۲۷  خودم ک بیکارم . دانشگاه اشنا شدیم اره ظاهرش خوبه همین موهاش فقط. خانوادشون نمیدونم شناخ ...

خب بنظرم با همین دیدگاه برو جلو و بگو من آشنایی کاملی ندارم 

یه کلیات از خودش، اهدافش، خانوادش، نگاهش به زندگی، نگاهش به رابطه وهمه اینا بدست بیار اون موقع بشین تصمیم بگیر که آیا میخوای اجازه بدی وارد رابطه احساسی بشین یا نه

خب بنظرم با همین دیدگاه برو جلو و بگو من آشنایی کاملی ندارم  یه کلیات از خودش، اهدافش، خانوادش ...

الان که بخاطر حرفی که زدم قهره با من‌ انگار. از منم دوره حضوری تا مجازی فرق از لحاظ احساسی ارتباط بگیرم باهاش .چند باری که حرف زده گفته مثلا دوسم داره اما خیلی توجه کنه اهمیت بده احساسی باشه ن . ی وقتام میگم شاید ی ادم بهتر سر راهم قرار گرفت 

موندم .اگ درسم بخونم میترسم از دستش بدم ی وقت 

دو دلم خیلی از ازدواج میترسم 😞