2789
عنوان

غذای مهمونی

312 بازدید | 5 پست

سلام خانما. ببخشید من حالم یکم خوب نیست این یکی دو روز فردا هم قراره یکی از دوستام بیاد خونم. من قبلا خونش رفتم خیلی دختر خوب و محترمیه دوس دارم هرطور شده بیاد آخه خیلی خوبه باهم حرف می‌زنیم. فقط نمیدونم تو این شرایط روحی چی درست کنم برا ناهار

مرغ کامل تو خونه ندارم. حدود دو کیلو کتف و بال دارم بنظرتون میشه تو فر سوخاری کنم؟

گوشت زیاد دارم میخام یکم قورمه سبزی بزارم یکم قیمه. یادمه جایی مهمان بودیم گوشت گوسفندی رو با انار درست کردن خیلی خوب شده بود کسی می‌دونه چطوریه؟

همه این ها رو یه وعده میخوای بذاری؟

اگر دو سه وعده میمونه ناهار خورش بذار کتف و بال ها رو با نمک و زعفرون و زردچوبه و روغن مزه دار کن بعد توی تابه سرخ کن عالی میشه برای شام.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول از همه اینکه غذایی که تابحال درست نکردی رو برای مهمونت درست نکن چون امکلنش زیاده خراب بشه پس انار و گوشت منتفی . بله کتف و بال سوخاری کن . سوپ جو هم اگه میخوای درست کن و قیمه یا قورمه به انتخاب خودت بذار

نشسته ام وسط زندگی صبور ، غمگین ، امیدوار ، خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.

پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود ادامه دهید . در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای ( مانند خورشت قورمه سبزی ) خرد کنید.

و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود و رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب انار سرخ شود سپس مغز گردو را بسابید و به همراه دانه های انار به تابه اضافه کنید.

در ادامه یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی داخل تابه با حرارت ملایم تبخیر شود و مواد به روغن بیفتند. در مرحله بعد سبزی خورشتی را به صورت ساطوری خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.

وقتی که گوشت نیم پز شد سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط رب انار را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه خورشت اضافه کنید. حالا باید حرارت زیر خورش را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد و آب اضافی آن تبخیر شود.

در مراحل پایانی پخت ، طعم خورش را بچشید و در صورتی که ترشی آن به نظرتان زیاد بود می توانید مقداری شکر به خورش اضافه کنید تا طعم خورش متعادل تر شود. در پایان پس از اینکه خورشت آماده شد آن را با دانه های انار و جعفری خرد شده تزیین کنید و به همراه برنج یا کته سرو کنید

برای تهیه خورش انار از جعفری ، شوید ، گشنیز و تره استفاده می شود.

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

برای یه نفر دومدل خورشت و کتف و بال زیاد نیست ایا؟میتونی کتف و بال و مزه دار کنی بعد بچینی کف قابلمت روغن هم قبلش بریز بعد برنج و ابکش کن رو کتف و بالا ۱ساعت با حرارت کم که برنج دم میکشه میشه مرغ ته انداز خیللللی خوشمزست.قابلمتم تهش نسوز باشه نچسبه عالیه درسته برگردون مثل کیک

اگه ماهیچه دارین تو خونه 

ماهیچه مجلسی درست کنید و کنارش سوپ خامه،سالاد ،دسر ،با کتف و بال کبابی (با پیاز و زعفرون و روغن زیتون نمک و ادویه فلفل ،لیمو تازه مزه دار کن )

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید