2777
2789
عنوان

گناه من چیه؟

134 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها امروز مامانجونه شوهرم دعوت کرده بود همه خانومای فامیلا خونشون مهمونی زنونه ای 

من مادرشوهر ندارم فوت شده اما خواهر شوهر ۳ تا دارم 

یعنی تو این مهمونی هرچی شما خواهر شوهرای منا دیدید منم دیدم . من بچه کوچیک ۸ ماهه دارم خیلیم شیطونه یعنی یکبار نیومدن بگن بده بچه را کمکت بغل کنیم ! همه ی فامیلشون میومدن یکم کمکم بغلش میکردن میفهمیدن خسته شدم 

اما دریغ از اینا که بیان بگن یکم بدش به ما!!!! 

از عصبانیت اومدم خونه به شوهرم گفتم ( چون شوهره من راه میره و میگه مامانت کمکت نمیکنه ) گفتم کاش به مامان من چیز نمیگفتی خواهرات اصلا نگفتن تو کی هستی !!! 

اونم خیلی راحت دادا کشید سره من که اونوقت که داشتی ازدواج میکردی میدونستی من مامان ندارم انتظار از هیچکسم نباید داشته باشی 

بعدم خوشگل رفت خوابید من از سر درد دارم میمیرم بخدا 

چرا الکی زندگی رو برای خودت و همسرت زهر میکنی

نیومدن که نیومدن

تو هم وقتی کارت داشتن نمیرفتی کمکشون

دیگه گله کردن نداشت

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گناه شما اینه که از فامیل جماعت انتظار دارین 

اونم فامیل شوهر 

بیتوفع و ازاده باشید حالتون و عژت نفستون هم بهتر میشه

همسرتون هم داد زده فک کنم اشتباها برداشت کرده ک شما مادر نداشتنش رو تو سرش کوبیدین 

معمولا مردا همه چی رو قاطی میفهمن بعدشم هصبی میشن 

عزیزم میفهمم چی میگی ولی به این فکر کن شما کل روز خونه تنهایی و بچت خودت نگه میداری و کمکی نداری 

مهمونی هم میرید به همین فکر کنید که بچه ۸ماهتون خودتون به اینجا رسوندین اینجوری توقعتون از بقیه میاد پایین و آرامش روحی بهتری دارین 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
گناه شما اینه که از فامیل جماعت انتظار دارین  اونم فامیل شوهر  بیتوفع و ازاده باشید حالت ...

من واقعا توقعی ندارم ولی بلاخره یکمم کمک میکردن طوری نبود 

بچه واقعا تو مهمونی و شولوغی بدی میکنه 

غیر از اون میخواستم سرلاک درست کنم براش یکی نبود یکم بچه را بگیره تا درست کنم! 

سه تا خواهرشوهر داشته باشی و انقدر دست تنها باشی بخدا هنره 

بعدم من از این خیلی ناراحت بودم که شوهر من راه میره و مدام میگه مامانت کمکت نیست!

اینم بگم درک میکنم که چقدر مادر بودن سخته خصوصا بچه ی زیر دوسال ولی کسی موظف نیس برات بچه داری کنه

من واقعا نگفتم بچه داری ! گفتم کمک!!! 

من واقعا خودم آدم مستقلی هستم و بخاطره نداشتن مادر شوهر کلا مستقل تر هم شدم و واقعا توقعی ازشون ندارم چون عادت کردم دیگه ۱۰ ساله ازدواج کردم 

یعنی همه ی شما تو مهمونی یا هرجا یه پشت ۹ کیلو بچه را خودتون بغل میکنید و انتظارم از هیچ کس ندارید !!