2777
2789
عنوان

مامان شدم ⛓️❤️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 87 پست

ای جااااااانم😍

بهترینا واسه خودت و فندق توی دلت رقم بخوره عزیزم 😍♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

چند روز پیش زدم ولی همش ده روز هم از اقدامم نگذشته بود منفی بود خودمم حسم همش میگه باردارم ولی منتظر ...

فایده نداره باید بذاری از پریودیت بگذره حتی ی روز قبلش هر چی بزنی منفیه..بارداری که موفقیت آمیز باشه تو ی روز تاخیر هم نشون میده ‌.من ی سقط داشتم خود بخودی بعد از بیست روز تاخیر ی خط کمرنگ نشون داد ولی دو تا پسرام رو بعد از دو روز تاخیر پررنگ نشون داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری ی کم بیشتر توضیح میدی؟ چی گفت؟ انقد به بچه ها انگ میزنن میترسم ببرم گفتار درمانی؟دو سال و نیم ...

دکتره  چیزی نگفت برخورد خوب. گفت باهاش کار کت مثلا خودش نیم ساعت باهاش کار کرد رنگ آجر ها رو میگفت بگو خیلی واضح و محکم مثلا میگفت زررررد . ۷ یا ۸ باری میگفت . دخترم بزور تکرار میکرد. منم همین کار تو خونه انجام دادم. باور کن خیلی تاثیر داشت . دختر من کلمه کلمه میگفت جمله لندن نداشت. یعد شد جمله سه کلمه ای . بعد به‌اش کار کردم شد جمله ی ۴ کلمه ای و بعدش ۵ کلمه ای ک آخرین نزحله ست.ولی هزار ماشاله بعدش دیگه مغزم و خورد.شوهرم میگه دوستام گفتن بچه ای ک دیر بحرفم بیاد عقده حرف زدن داره خیلی مخ میخورن. راست میگه😃😄

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
چجوری ی کم بیشتر توضیح میدی؟ چی گفت؟ انقد به بچه ها انگ میزنن میترسم ببرم گفتار درمانی؟دو سال و نیم ...

وقتی دوسال و نیمش بود جمله دو کلمه ای میگفت . درحد مامان بیا . اینجوری ببخشید خیلی غلط املایی داشتم

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
دکتره  چیزی نگفت برخورد خوب. گفت باهاش کار کت مثلا خودش نیم ساعت باهاش کار کرد رنگ آجر ها رو می ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده خیلی نگرانش میشم تقریبا رنگا رو به زبون خودش میگه ولی واضح نیس باید بیشتر باهاش کار کنم تنبلیه خودمه لجباری میکنه فیلم میذارم براش که سمه واسش..

مرسی عزیزم خدا خیرت بده خیلی نگرانش میشم تقریبا رنگا رو به زبون خودش میگه ولی واضح نیس باید بیشتر با ...

قربونت عزیزم. هیچ چی مثل کار کزدن خودت باهاش نیس. دکتر گفت روزی نیم ساعت. تو اون نیم ساعت دوکلمه یاد بگیره عالیه

مبارکا باشه عزیزم . یه سوال موقع رابطه پاهات رو بالا میگرفتی یا نه

خیلی فایده نداره پاهارو بالا بگیری یا پایین..ببخشید دخول عمیق تر باشه بهترین پوزیشن بارداری حالت سجدس بعدش سریع بتونی برگردی

دقیقا پسر منم همینه الان دو کلمه ای میگه واضح ی سریا ی سریا اصلا فقط خودم میفهمم😂

دقیقا. منم فقط خودم متوجه میشدم چی میگه. الان هم دوسه کلمه رو برعکس میگه مثلا به چطوری میگه کچوری.  به چیکار میگه کچار. ولی بلبلی شده ماشاله 

باهوشه و همه چی رو میفهمه خیلی هم وروجک وشیطون تنبلیش میاد حرف بزنه😂

عزیزم . خدا حفظش کنه😘

فایده نداره باید بذاری از پریودیت بگذره حتی ی روز قبلش هر چی بزنی منفیه..بارداری که موفقیت آمیز باشه ...

خوبه امیدواری بهم میدین شوهرم ک همش میگه من میفهمم باردار نیستی من هیچیو به راحتی گیر نیاوردم آخه کم تحرکی داشت این ماه دارو مصرف کرد از لحاظ ظاهری ک خیلی تغییر کرد ولی باطنی آزمایش نداده بدونیم