2777
2789
عنوان

مامان شدم ⛓️❤️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 87 پست
بچه ها من دوبار اقدام داشتم این ماه بعد هشت روز بعداز تخمک گذاریم سینم نوکش درد میکرد کمکم بیشتر شد ...

بنظرم بارداری یه بیبی چک بزن 

اگ تونستی خبرشو به ماام بده 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو رو خدا استرس ب خودت راه نده . حتی اگه بدترین اتقاق افتاد. ۰ون خیلی تاثیر بدی رو بچه تدمیزاره. من دخترم سرش حرص میخوردم.‌الان وابسته س همیشه استرس داره و در زبون باز کدد

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
حساس شدن سینه جوریه که چیزی بخوره دردمیگیره یا کلا دردمیکنه؟

مثل روزای اول بلوغ دیگ 

یادت نیس چطوری بود 

من همونموقع خیلی میترسیدم

فقط تو رو خدا استرس ب خودت راه نده . حتی اگه بدترین اتقاق افتاد. ۰ون خیلی تاثیر بدی رو بچه تدمیزاره. ...

منم خیلی استرسی بودم 

مدام سر چیزای بیخودی حرص میخوردم 

ولی دیگ نباید استرس داشته باشم 

برای بچم خوب نیس اصلا 

فقط تو رو خدا استرس ب خودت راه نده . حتی اگه بدترین اتقاق افتاد. ۰ون خیلی تاثیر بدی رو بچه تدمیزاره. ...

کی زبون باز کرد پسر من دو سال و نیمشه واضح حرف نمیزنه پیشرفت داره هر روز ولی واضح نیس همش نگرانم😑

منم خیلی استرسی بودم  مدام سر چیزای بیخودی حرص میخوردم  ولی دیگ نباید استرس داشته باشم&n ...

اصلا خوب نیست. اگه دوسش داری اصلا حرص و استرس راه نده . شوهرت هم عصبیت کرد کسی تیکه انداخت اصلا اهمیت نده 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
کی زبون باز کرد پسر من دو سال و نیمشه واضح حرف نمیزنه پیشرفت داره هر روز ولی واضح نیس همش نگرانم😑

مم سه سالش تموم شد یه ماه هم گذشت بعد زبون وا کرد.البته رفتم پیش گفتار درمانی گفت روزی نیم ساعت رنگا و کلمان باش کار کن سه روز کار کردم بچه ب حرف اوند

بنظرم بارداری یه بیبی چک بزن  اگ تونستی خبرشو به ماام بده

چند روز پیش زدم ولی همش ده روز هم از اقدامم نگذشته بود منفی بود خودمم حسم همش میگه باردارم ولی منتظر نشستم پریود نشم دلم میشکنه اگه باز بزنم منفی باشه 

به موقش خبر میدم بهت عزیزم فقط بخاطر زبون خیرت 

مم سه سالش تموم شد یه ماه هم گذشت بعد زبون وا کرد.البته رفتم پیش گفتار درمانی گفت روزی نیم ساعت رنگا ...

چجوری ی کم بیشتر توضیح میدی؟ چی گفت؟ انقد به بچه ها انگ میزنن میترسم ببرم گفتار درمانی؟دو سال و نیم بود چجوری حرف میزد مثلا چیا رو میگفت بچتون