2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شوهراتون خیلی دعوا میکنید؟ نظرتون رو تو زندگی میپرسن ؟  شوهر من مثل پدر و دختر با من رفتار ...

بعضی مردا خیلی مزخرفن سلطه گرن...والا من که نفهميدم اينارو چجور بايد اصلاح کرد...زورگو هستن حرف خودشونه محدويت برات ميزارن از زندگی سيرت میکنن ..هر چیم میگی تو کلشون نميره...البته آدم با آدم فرق داره شايد برا شما درست شد

واقعا از یه طرف سیرم از زندگی از یه طرف دیگه فکر اینکه ۲۰ سالمه مطلقه شم دیونه ام میکنه

از مطلقه شدن که نترس اصلا هم بد نيس از اين بترس پس فردا با بچه غيرممکن جداشی.....اما اگه مشکلت حاد نيس چرا جداشی اگه قابل حله ...بعضی رفتارای مردا طبيعيه ...فرار کردن خب شايد خيلی بهش گير ميدی بعضی جاها زنها هم مقصرن

از مطلقه شدن که نترس اصلا هم بد نيس از اين بترس پس فردا با بچه غيرممکن جداشی.....اما اگه مشکلت حاد ن ...

والا نمیدونم گیر کردم تو دوراهی هیچ کس هم جز خودم نمیتونه تصمیم بگیره اما کلا با همدیگه خیلی اهداف مشترکی نداریم و من حتی دم مرگم باشم نمیتونم بگم مثلا مهمونی نمیام سریع عصبی میشه و فوش و اینا میده خیلی بد دهنه اصلا احترام نمیزاره

یکم کمکم میکنید شوهرای شما هم نمیشه همه حرفاتون رو بهش بزنید یعنی من و شوهرم پیش هم معذبیم دوساله که ازدواج کردیم اما خانوادم باهاش راحت نیستن یه حرفی میزنن اون همش با منظور میگیره میگه شما سیاست دارین در صورتی که اون خودش خیلی سیاست داره خیلی هم به خانوادم بی احترامی میکنه سر یه چیزی من و اون مشکل داریم سریع شروع میکنه به فحاشی به خانوادم منم خیلی حساسم روی احترام حتی کسی که خیلی دوسش داشته باشم بهم احترام نزاره واقعا از چشمم میفته چون خودش به خانوادش احترام نمیزاره همش میگه ببین من خانواده برام مهم نیست تو هم برات مهم نباشه من بهشون حرف میزنم