2777
2789
عنوان

خب یعنی چی ؟

409 بازدید | 17 پست

وقتی دو ساله تمام تلاشتو کنی تو کل سفر به شهرت نبینیش وقتی تمام سعی تو کنی باعاش روبه رو نشی. وقتی قسم خوردی نگاش نکنی حتی ببینیش. ولی به خودت میای خودتو تو جمعی تصور میکنی که اونم هست یعنی چی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخته 

منم نامزد دارم وگاهی حس میکنم که نکنه هنوز عاشق قبلی ام ولی وقتی منطقی فک میکنم میبینم که تصمیمم درست بوده ولی یه قسمت مغزم نمیخواد قبول کنه ،فحشش میدم تو اینمواقع مغزمو 😄

الهی مرا آن ده که آن به ... 

منم نامزد دارم وگاهی حس میکنم که نکنه هنوز عاشق قبلی ام ولی وقتی منطقی فک میکنم میبینم که تصمیمم درس ...

می‌دونی من میگم چون راه درست و خواستیم انتخاب کنیم بزور به مغزمون وادار کردیم کار درست اینه. و قلب مون گاهی بی حواسی مغزمون برا خودش خلوت می‌کنه😐

می‌دونی من میگم چون راه درست و خواستیم انتخاب کنیم بزور به مغزمون وادار کردیم کار درست اینه. و قلب م ...

درست میگی کاملا ،با گذر بیشتر زمان درست میشه ایشالا ،مجبور میشه بپذیره ،من گاهی اینقدر فک میکنم که خوابشو میبینم 

مگه من نمی‌بینم 😭😭😭 لعنت لعنت 

ای جان ولی همیشه تصمیم منطقی بهتره ،من عاشقش بودم در واقع و عشق کورم کرده بود ...شاید عشق رو نشه ازبین برد ،وقتی دلم براش تنگ میشه مخصوصا یاد بدی هاش میفتم و حالم خوب میشه

دقیقا چقد سگ صفت بودن چقد پست

آره کارماشو پس میده هرکسی که دیگری رو وابسته کنه بعدش بره یا کاری کنه که طرف خودش بره و برای موندن نیومده باشه