2777
2789
عنوان

جوک ✨️😍😂🤌🏻 سری ...💣💯 🟡🟢⚪️216⚪️🟢🟡

| مشاهده متن کامل بحث + 47124 بازدید | 857 پست
به خودتون چی می‌زنید که طرفو بغل میکنین عطرتون رو تنش میمونه ؟! من عطرام رو تن خودم نمیمونه😂😂

بسییییییییی حق👍👍

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

به حیف نون میگن: از مسافرت چی آوردی؟

میگه:تشریف!😐😂😂😂

انصافا جواب خوبیه هرکسی بهتون گفت همینو بگین 😉

بازم ازین جوک بی مزه ها😂😂

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها این روزها حال دلم خوش نیست تاپیک های خنده تگم کنید  

حتما عزیزم🥲

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به حیف نون میگن: از مسافرت چی آوردی؟ میگه:تشریف!😐😂😂😂 انصافا جواب خوبیه هرکسی ...

حاضر جوابی خوبه برای اونایی که چشم به راه سوغاتین😂🤌🏻

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

حتما عزیزم🥲

قربونت 😘😘😘😘

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
سلوووووم😚😎

سلام به روی ماهت که پوشوندیش😂😂😎

یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی ...

😂😂😂

مرسی که خنده رو روی لب کاربرا مینشونی

😍😍😍

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خیلی دلم میخواست یه بارم ک شده خواب باشم یکی بیاد یواشکی روی من لحاف بکشه، چراغ رو خاموش کنه و درو ی ...

فقط اونی که شارژر رو میبره🤣🤣 اون خواهرمه

اوناییم که دعوا میکنن مامانم و خواهر بزرگمه🤦🏻‍♀️

😂😂😂 مرسی که خنده رو روی لب کاربرا مینشونی 😍😍😍

عزیزم خوشحال میشم حداقل یکنفرم که شده بخنده😍😅

اون نیس الان ؟ خوابه فک کنم 

اره احتمالا ندیدمش چند وقته

ﺧﺮﻭﺳﻪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﯾﻮﺍﺷﮑﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﻏﻪ ﻣﯿﮕﻪ :

ﯾﻪ ﻧﻮﮎ ﻣﯿﺪﯼ ؟ !😋

ﻣﺮﻏﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺮﻭ بی تربیت !😒

ﺧﺮﻭﺳﻪ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ :

ﻭﺍﺳﻪ ﺍِﺗﻮﺩﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ....😐😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
عزیزم خوشحال میشم حداقل یکنفرم که شده بخنده😍😅

ثواب خنده ای که به لب کاربرا میاری خیلی زیاده.

انشاءالله همیشه شاد و خوشحال باشی گل 😍

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خوابم نمیبرههههه راهی نیست بگین کپه مررررگ بذارم ؟ 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)