2777
2789
عنوان

زنعموم واسم شابعه پراکنی کرده

333 بازدید | 14 پست

من اولین بازه دارم از این تایپا می زنم

ما با خانواده بابام مشکل داریم

با اینکه خیلی دوریم‌و تو ی شهر دیگ زندگی می‌کنیم 

واسم حرف درسته کرده ک طلاق دارم میگیرم و شوهرم منو برده انداخته خونه مامانم 😐🤲🤣

داشت ب خالم میگفت.خالمم گفته چرا طلاق بگیره ی بچه ۳ ساله و ی بچه تو شکمش داره

دوهزاریش افتاده ک من حاملم🤣🤣🤣

وای از وقتی شنیدم دارم‌میخندم همش بخاطر هرمونای بارداریه🤣🤣🤣🤣🤣👍👍🧡

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

ب درک بذار بگع کسانی ک پشت سرتان حرف میزند دقیقا ب همانجا متعلقد پشت سرتان!!

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گند بزنن هرچیزن عموعه .. خدایی فازشون چیه ، هعی دنبال داستانن 

اره بخاطر حسادته🤣🤣🤣🤲🤲🤲🤲🤲

ب درک بذار بگع کسانی ک پشت سرتان حرف میزند دقیقا ب همانجا متعلقد پشت سرتان!!

واوووووووو👍👍👍👍👍👍👍👍🧡🧡🧡🧡

واااای نگوکه من دلم خونه من باپسرعمم ازدواج کردم بعد خیلی همه توفامیل دوست داشتن ماعروسی نکنیم نمیدونم چرا یه مدت طولانی همش حرف میبردن میاوردن که خونواده هامونم به جون هم انداختن اخر الان یه مدتیه باز یکم خوب شدن باهم اون یکی عمم به بابام گفته چرا نمیدار یدخترت خونش بمونه خیلی به شما سرمیزنه اصلا چه دلیلی داره دوماد توپاشده بازنش رفته خونه فلانی😐😐میگم بدبختی منونگا باشوهرم جایی رفتم باید زنگ بزنم ازسلیطه خانوم اجازه بگیرم حالا بازاگه مادرشوهرم میگفت میگفتم مادرشوهربازی درمیاره آخه توروسنه نه چندروزه انقدر سراین حرص خوردم که نگو

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من مجردبودم ی پسره توخیابون دنبالم کردادرسمون رویادگرفت اومده بودپیش مغازه همسایمون مثلامنوخواستگاری کنه همسایمونم رفت دخترخودشوتوردمیخواست بش غالب کنه اونم هی گفت نمیخوام دخترتون رواخرش همسایمون اومدبمامانم گفت ماهم جوابشون کردیم هستن همچین ادمهای حسودی

واااای نگوکه من دلم خونه من باپسرعمم ازدواج کردم بعد خیلی همه توفامیل دوست داشتن ماعروسی نکنیم نمیدو ...

اه اه اه چندشا اخه با این کارا چی نصیبشون میشه فقط خودشون افسردگی میگیرن انقد درگیر زندگی اینو اونن .

کاش میرفتی دور تر از اینا زندگی می کردی 😶😶😶👍👍👍👍🧡خدا بگم چ کارشون کنه لعنتیارو از زمین برداره 

من مجردبودم ی پسره توخیابون دنبالم کردادرسمون رویادگرفت اومده بودپیش مغازه همسایمون مثلامنوخواستگاری ...

اره بایا ۹۰ درصدش از حسادته 👍👍👍👍

اه اه اه چندشا اخه با این کارا چی نصیبشون میشه فقط خودشون افسردگی میگیرن انقد درگیر زندگی اینو اونن ...

بابا اصلا توشهرما نیستن😂بدبختیمون اینه که چون ما فامیلیم هرغلطی میکنیم پخش میشه به شوهرم میگم ماهاانقدر بدبختی داریم نمیتونم به زندگی خودمون برسیم اینا کی وقت میکنن توزندگی بقیه هم نظرمیدن

غلط کردن دوس دارن شیرین بشن خودشونو نشون بدن بزار بگه توهم بگو باشه تو راس میگی🤣🤣🤣🤣🤣

من بخاطر خودشون دارم میگم ناراحتی و افسردگی گرفتن نشستن خوشیای مارو شمردن و غصه خوردن طفلیا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👎👎👎👎

بابا اصلا توشهرما نیستن😂بدبختیمون اینه که چون ما فامیلیم هرغلطی میکنیم پخش میشه به شوهرم میگم ماهاا ...

خب گلم خودت باید مدیریت کنی 😐😐😐👍👍با ب ابچ گرم نگیر 🤣🤣🙏🙏

خب گلم خودت باید مدیریت کنی 😐😐😐👍👍با ب ابچ گرم نگیر 🤣🤣🙏🙏

براماازپدیریت گذشته کارمون به جایی رسیده که اززبون بابلی من میرن به عمم حرف میزنن وبرعکس این وسط ماام پاسوزمیشیم