2777
2789
عنوان

زندگی جهنمی من؟😭💔

348 بازدید | 13 پست

من 7سال ازدواج کردم واسه فرار از تنش‌های خانوادم ازشانس بدم شوهرمم آدم بی مسولیت و پرتوعیه

من نه میتونم باخانوادم زندگی کنم نه باشوهرم 

کل سرمایه م ازدست دادم تاحالا یادم نمیاد کسی ازم حمایت کرده باشه خیلی به خودکشی فکرمیکنم واقعا نه پولی دارم نه امیدی نه کسی واقعا دلم خیلی شکسته 

از دنیا بریدم💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی های مثبت شوهرت چیه؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چه بن بست بدی ولی مطمئن باش یه راه خروجی همیشه هست 

به فکر کسب و کار و پول در آوردن باش اینطوری هم انگیزه پیدا میکنی برای ادامه ی زندگی هم از نظر مالی مستقل میشی و اینکه اگه فکر میکنی رابطه ات با همسرت درست شدنیه تلاشتو بکن

ببین هرگز به خودکشی فکر نکن. 

زندگی فراز و نشیب زیادی داره. 

راستش منم الان توی سختی زندگیم... درد سختیه. تحمل کن. توکل کن. ایمان داشته باش درست میشه. بیا واسه هم دعا کنیم

نه به فکرزندگیه بی مسولیته اصلا اهمیتی نمیده همیشه واسه مخارجم باید پرتنش باشم

سنتی ازدواج کردی

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

امیدوارم از دست دادی برای اینکه همش به فرار کردن از مسائل فکرمیکنی.خودکشی چرا آدمای ضعیف به این جور چیزا فکر میکنن قوی باش با مسائل زندگیت روبه رو شو شوهرت هر اخلاقی هم داشته باشه یه قلقی داره هرکی قلق خاص خودشو داره اگه اونو بفهمی و از اون طریق وارد بشه زندگی راحت تری داره حتی خواسته هات رو میتونی از اون طریق بیان کنی.تا خودت از خودت حمایت نکنی کسی ازت حمایت نمیکنه تا خودت به خودت ارزش نزاری احترام نزاری بقیه یاد نمیگرن که بهت ارزش و احترام بزارن آدم ضعیفی نباش از مشکلاتت فرار نکن باهاشون رو به رو شو شاید اونقدری هم که تو برای خودت بزرگشون کردی مشکلات رو، بزرگ نیستن 

خیلی متاسفم شدم از خوندن این پیام و دیدن این تاپیک 

و امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم💜

و اینکه همه ی ما انسان وجودمون توی این دنیا بدون حکمت نیست ما انسان افریده شدیم تا یه گوشه از این جهان هستی مفید باشیم و مفید از این دنیا بریم پس این خیلی بده ک خودمون به فکر نابودی خودمون باشیم 

بهت پیشنهاد میکنم بری پیش یه روانشناس قدر خودتو بیش تر بدونی  برای خودت بهتر وقت بزاری کتابای مفید بخونی ورزش کنی و به این نتیجه برسی که هیچ‌حمایتی بالاتر از حمایت ما خانوما از خودمون نیست تا میتونی شرایط رو محیا کن تا مستقل شی  و اینکه موفق شی تا بتونی به خودت کمک کنی به نحو صحیح 

همه ی ما ادما روزی بد داریم و قطعا روزای خوبم داریم 

هیچ مرحله ای از زندگی خبر از ۱ ثانیه بعدش خبر نمیده 

صبر بهترین گزینه برای حل کردن هر مشکله چون زمان تاثیر بسزایی توی سرونوشت و حال و احوال ما داره 

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️