2777
2789

فقط منم و شوهرم هرفیلمی یا برنامه ای بخایم ببینیم باید حتما باهم بشینیم ببینیم

یچیزی بخایم درست کنیم هم باهم درست میکنیم میخوریم دسری ،پیتزایی...

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

گاهیم بچه هارو زود میخوابونم فقط خودمون دوتایی فیلم میبینیمو شب نشینی

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

من مجردم 

شب نشینی نداریم چون تایمامون بهم نمیخوره

ولی هر روز ۲ ۳ ساعت عصر نشینی داریم به صرف چای و کیک و دسری میوه ای چیزی

حدودا ساعتای ۴ تا ۷ عصر 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شوهر من که خستس تا میاد غذاشو میدم و میخوابه

مال من نمی خوابه می میره یعنی بارها شده میزو چیدم مرتب انواع واقسام خوراکی ها خوراکی ها را میخوره بعد صدای خرو پفش بلنده پسرم میگه مامان صدای بابا نمی ذاره فیلم ببینیم 

یدونه واسه اتاق خودتون بخرین بچه ها نمیزارن

هرجا ماباشیم میان همونجا،زود میخابن خداروشکر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دعا کنید همسرم امشب شب آخرش باشه خودم و بچه تو راهم تا آخر عمر دوتایی شب نشینی داشته باشیم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چرا نباید داشته باشیم؟؟؟ خانواده یعنی همین

وقتی صبح ساعت ۶ میره و ده میاد خسته و له

فقط شام میخوره و میخوابیم

دیگه شب نشینی مون کجا بود

حتی روزهای تعطیلم سرکاره

دلم لک زده واسه یه ساعت شب نشبنی

پانزده ساله ازدواج کردم و شرایطم اینه😔

وقتی صبح ساعت ۶ میره و ده میاد خسته و له فقط شام میخوره و میخوابیم دیگه شب نشینی مون کجا بود حتی ...

ناراحت نباش جانم زندگی سخت شده شوهر من ۶ صبح میره ۲ شب میاد حتی ناهار وشامم بیرون میخوره ولی چیکار میشه کرد خدا بهشون بدن سالم بده 

دعا کنید همسرم امشب شب آخرش باشه خودم و بچه تو راهم تا آخر عمر دوتایی شب نشینی داشته باشیم

نگو گلم اینجوری اگه اینقدر بد بود کاش بچه هم نمیاوردی😔😔

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)