2777
2789
عنوان

بقایاسقط

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 35 پست
گلم پارسال برا کورتاژ رفتم بیمارستان خصوصی دکترم بهم گفت میدونستم خیلی جوونی دلم نیومد رحمت رو بتراش ...

من شهریور بیمارستان خصوصی انجام دادم ۵ تومن کل هزینه شد ، من از ترس دوهفته طولش دادم تارفتم

ان شاءالله زودتر خوب میشی  فقط لطفا اصلن سردی نخور و جای سرد نشین  حتما حتما شکمتو ببند& ...

بخدا من یه چیزایی خوردم که هرکسی اونا رو نمیخوره برا همین هم بچه هام هردو پسر بودن 😔فقط دعا کن این بیوفته نرم کورتاژ

😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم ۶۵۰۰دادم خصوصی ولی میدونستم کارشو خوب انجام میده

چقدرشبیه منی ولی من سه تا سقط داشتم یکی تو هفته ۱۴کیسه ابم پاره شد دوتاش قلب تشکیل خونم غلیظه وبه محض باردار شدن باید امپول بزنم هرروز واینکه الانم چند ماهه بعد سقط اقدامم ولی فولیکولام کوچیکن  من یکی طبیعی سقط شد دومی کورتاژ سومی رو هم میخواستن کورتاژ کنن با التماس نزاشتم بقایا داشتم مترژن خوردم بازم سونو دادم باز داشتم تااینکه بعد از اولین پریود دفع شد

عزیزم کورتاژ نکن من دی سقط کردم بعد ۳دوره پریود شدن دفع شدمنم سه سانت داشتم من قرص اچ دی خوردم دکتر ...

سلام عزیزم شما بقایاتون سه ماه موند عفونت نکرد؟منم 2.5 سانت بقایا دارم با پریود اول دفع نشد گفتن بیا هیسترو هنوز نرفتم از یه طرفم میترسم عفونت کنه😭 

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم شما بقایاتون سه ماه موند عفونت نکرد؟منم 2.5 سانت بقایا دارم با پریود اول دفع نشد گفتن بیا ...

نه عزیزم عفونت نگرفتم هر ماه سونو میرفتم یه تیکه اش دفع شده بود با پریودم