2777
2789
عنوان

بقایاسقط

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یعنی هردو سقطت بخاطر چی بود؟؟دهانه رحمت زود باز میشد وحفت پایین بود؟

دهانه رحمم باز میشد و من درد نداشتم سر اولی رفتم عروسی اینطور شدم سر دومی کلا استراحت میکردم نصف کیسه آب و پاهای بچه اومده بودن توی این همه سونو مشخص نمیشد یعنی دکترای بیشعور چک نمیکردن رفتم شیراز فقط دکتر قدیری متوجه شد😔😔

😔😔😔

عزیزم کورتاژ نکن من دی سقط کردم بعد ۳دوره پریود شدن دفع شدمنم سه سانت داشتم من قرص اچ دی خوردم دکتر برام تجویز کرد.تو پریودی من نبات داغ درست میکردم تو نبات داغ تخم شوید کوهی تخم شوید معمولی زیره سیاه و سبز زنجبیل دارچین فلفل سیاه میریختم می‌خوردم رحمم پاک شد

عزیزم حتما صبح ها تو هوای تمیز پیاده روی کن بعد رو سنگی که با آفتاب داغ شده پشت به آفتاب بشین که هم کمردردت بیوفته و هم بقایا خارج شه 

حتما روغن محلی بخور مخصوصا کاچی با روغن محلی 

شیره زیاد مصرف کن مثلا شربت شیره بخور 

شکمتم لطفا لطفا با یه چادر نخی ببند و گرم نگهش دار 

آجر بیار رو گاز گرم کن ۲۰دقیقه روش بشین 

ان شاءالله بقایا خارج میشه 

منم ۱۰ ماه پیش سقط داشتم اینا رو یه ماما طب سنتی بهم گفت

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

دهانه رحمم باز میشد و من درد نداشتم سر اولی رفتم عروسی اینطور شدم سر دومی کلا استراحت میکردم نصف کیس ...

من اسفند اولین بارداریم بود جفت پایین بود بعد دهانه رحمم باز شد وسقط شد حالا نگرانم نکنه دوباره همونجور سه از کجا باید بفهمم رحمم کوتاست یا نه شما از کجا فهمیدی

چراانقدر از کورتاژ می‌ترسی منم مثل توبودم شهریور کورتاژ شدم  کلاباتصوراتم فرق می کرد

گلم پارسال برا کورتاژ رفتم بیمارستان خصوصی دکترم بهم گفت میدونستم خیلی جوونی دلم نیومد رحمت رو بتراشم زیاد امسال اوضاع مالیم افتضاح شده بخدا ۱۸میلیون هزینه م شد برا سه روز همش خورد خوراک میترسم توی بیمارستان دولتی کورتاژ کنم 

😔😔😔
فدات گلم ممنون از راهنمایی هات😍

ان شاءالله زودتر خوب میشی 

فقط لطفا اصلن سردی نخور و جای سرد نشین 

حتما حتما شکمتو ببند 

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

من اسفند اولین بارداریم بود جفت پایین بود بعد دهانه رحمم باز شد وسقط شد حالا نگرانم نکنه دوباره همون ...

عزیزم اصلا به اینکه دهانه رحمت کوتاست اکتفا نکن برو یه دکتر خوب برات آزمایش های سقط مکرر بنویسه دیروز به دکترم گفتم گفت هنوز هورمون هات درست نشده دوماه دیگه برات مینویسم حس میکنم یه مشکل دیگه هم دارم چون توی ۱۵هفته کیسه آبم پاره میشه 

😔😔😔