2777
2789

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

من همه محو تماشای نگاهت

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میروی و دل از دست میرود  بیا که با تو هر چه هست می رود

دل می رود زدستم صاحب دلان خدا را

دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن

ندارم سخن شکوه به جانان اکنون 

گویم آن روز کزین کوچه گذری بکند

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
تو میروی و دل از دست میرود  بیا که با تو هر چه هست می رود

در اين دنيا كسي بي غم نباشد        اگر باشد بني آدم نباشد

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مثل آن چایی که میچسبد به سرما بیشتر با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر

رفتی اگر برو که نگیرم سراغ تو

سستی مکن همواره ز تصمیم سخت خویش

رفتی اگر برو که نگیرم سراغ تو سستی مکن همواره ز تصمیم سخت خویش

شب به تنهایی خودش مامور بر آزار ماست 

وای از آن لحظه که با غم هم تبانی میکند

دو هواییم ،دمی صاف و دمی بارانی