2777
2789
عنوان

حساب کاربری

147 بازدید | 8 پست

از نی نی سایت میرم بیرون حسابم می‌ره باید دوباره با ورود بیام چی کار کنم دیگه اینجوری نشه اینقدر امتحان کردم تا به بیام رمزمو یادم رفته

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

من را به خاطر بسپار رو تیک بزن

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زدم باز اگه از نی نی سایت برم بی رو ون باز میاد ثبت نام هم هرچی جیمیلو میزنم می که قبلاً ثبت نام شده ولی نمیاد 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
زدم باز اگه از نی نی سایت برم بی رو ون باز میاد ثبت نام هم هرچی جیمیلو میزنم می که قبلاً ثبت نام شده ...

برای شما هم اینطوری از امروز شده