2777
2789
عنوان

سرکه سیب چه رنگیه؟

127 بازدید | 14 پست

آقا من الان چندماهه خودمو کشتم شپش از موهای دخترم نرفت که نرفت

الان گفتن سرکه سیب خوبه 

بچه ها سرکه سیب اون سفیده س یا اونکه قرمز رنگه؟ 

شما میدوننین واقعا برا شپش خوبه یا نه 

دیگه واقعا کلافه شدم😥

سرکه سیب تقریبا حالت زرد کمرنگه 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه سال پیش استفاده کردم فایده ای نداشت

حشره کش کامن یه بار اینجا گفتن استفاده کردم جواب داد(کارهای دیگه هم میکردم مثل شستن موها با تاید یکی دوبار روغن زیتون زدم یه بار مایونز زدم هرروز موهامو چک می کردم تخمارو از ریشه جمع میکردم) ولی حشره کشه اخرین چیزی بود ک استفاده کردم

یه بار بیشتر استفاده نکردم گفتن خطرناکه برا مغز

اون سرکه ای هم که من گرفتم خونگی بود و زرد کمرنگ تقریبا

دلم نمیومد ولی بخاطر شپش ، شک نمیکردم از ته میزدم

از ته زدن راه حل نیس امسال میره کلاس اول بازم میگیره هربار نمیشه که موهاشو بزنم 

دختره موهاشو دوس داره هر روز یه مدل گیره میخره 😢

از ته زدن راه حل نیس امسال میره کلاس اول بازم میگیره هربار نمیشه که موهاشو بزنم  دختره موهاشو ...

نزنی کارتون سخت میشه ، خودت میدونی 

چون تخماش لای موها میمونه یا به کف سر میچسبه ،اونم به تعداد زیاد 

بین اون همه مو سخته ریشه کن کردن 

اگه‌مدرسش جوریه که بچه هاش شپش دارن ، خب عوضش کن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نزنی کارتون سخت میشه ، خودت میدونی  چون تخماش لای موها میمونه یا به کف سر میچسبه ،اونم به تعدا ...

بله چندتا از هم کلاسیهاش شپش داشتن مدرسه رو عوض نمیکنن میگن هر کسی تو منطقه خودش باید باشه