2777
2789
عنوان

استرس ممنوع

189 بازدید | 15 پست

بچه ها تحت هیچ شرایططططی استرس نداشته باشین و غصه نخورین و عصبی نشین 

عامل بسیارررری از بیماری ها استرس شدید 

۱ میلیارد ضرر کردین به جهنم 

طلاق گرفتین به جهنم 

شوهرتون بهتون خیانت کرد به جهنم

وضعیت مالی خوبی ندارین به جهنم

چند صد میلیون بدهکارین به جهنم 

بخددددا با استرس و فشار هیچچچچی درست نمیشه و برا هیچ کسم مهم نیس مشکلات شما 

از امروز سعی کنین استرس بزارین کناررر 

من به جای به جهنم یه چیزه دیگه بکار میبرم دلمو خنک میکنه😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی؟😅 ب درک؟

نه 😂 بگم تعلیقم😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سانسورش کن بگو😅

لعنتی سانسور نداره 🤣🤣🤣

آفرین با استرس چیزی درست نمیشه ولی وقتی یکی مریض میشه میره درمان کسی بهش نمیگه مریض نباش

ببین. خیلی از استرس هامون الکیه طرف کلاه سرش گذاشتن استرس داره حالش بده خب اون پولت رفته برم نمیگرده اگه با حال بد و استرس درست میشه انجام بده

ببین. خیلی از استرس هامون الکیه طرف کلاه سرش گذاشتن استرس داره حالش بده خب اون پولت رفته برم نمیگرده ...

درسته ولی بیمارکه شدی باید بری درمان کسی که مشکل اضطراب داره نمیتونی بهش بگی آرام باش چون دیگه دست خودش نیست

مشکل اضطراب با استرس فرق میکنه

نه یکیه اضطراب همان استرسه فقط اندازش لازمه برای زندگی زیادش بیماری حساب میاد مثل آب رودخانه کمش رود خشک میشه ماهیها میمیرن اندازه رود زندست همه چیش زندست زیادش باعث سیل میشه همه چیونابود میکنه