azamsabz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1431 عنوان درد نوک سینه 120 بازدید | 9 پست رفتم سونو سالم بودم اصلا میترسم دست به سینم بزنم چنان دردی میگیره که دردش به پام میزنه تازه ازوقتی فهمیدم سالمم بدتردرد گرفته به نظرتون برم کرم ترک بگیرم نکنه ترک پوستی داره مجردم هستم 1402/03/17 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melylili عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 735 من همیشه از مجردی نزدیک پریودم ک میشه ینی ۱۰ روز قبلش سینه هام دردناک میشه و وقتی پریود میشم دردش میوفته
azamsabz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1431 من همیشه از مجردی نزدیک پریودم ک میشه ینی ۱۰ روز قبلش سینه هام دردناک میشه و وقتی پریود میشم دردش می ... نه من این طور نیستم تازه یه سینم هست یبارکه ازحمام اومدم بیرون دیدم سوز گرفته سوزش خوب شد شروع به درد گرفت الان ۶ماهه خوبم نشده
melylili عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 735 نه من این طور نیستم تازه یه سینم هست یبارکه ازحمام اومدم بیرون دیدم سوز گرفته سوزش خوب شد شروع به در ... چ عجیب . ورمی چیزی نداره؟
azamsabz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1431 چ عجیب . ورمی چیزی نداره؟ نه هیچی اصلا هیجی تغییری نداره باورکن دلم میخوادبمیرم ازبس رواعصابمه
melylili عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 735 نه هیچی اصلا هیجی تغییری نداره باورکن دلم میخوادبمیرم ازبس رواعصابمه اگه انقدر درد میکنه ۱۰۰٪ی علتی داره بازم برو دکتر ی جای دیگ سونو بده . ی مدتی سوتین نبند ازادش بزار . مطمینی تو ورزش یا ... ضربه نخورده؟
azamsabz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1431 اگه انقدر درد میکنه ۱۰۰٪ی علتی داره بازم برو دکتر ی جای دیگ سونو بده . ی مدتی سوتین نبند ازادش بزار ... هفته پیش سونو بودم روم نمیشه بگم بریم یه سونو دیگه تازه دکترزن دیگه سونو نداره اینجا نه بابا اصلا ضربه نخورده
azamsabz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1431 اگه انقدر درد میکنه ۱۰۰٪ی علتی داره بازم برو دکتر ی جای دیگ سونو بده . ی مدتی سوتین نبند ازادش بزار ... دکترموقعی سونو میکرد چنان دردی میگرفت دستگاه رو میکشید روش حتی به خودش گفتم خیلی درد گرفته داری میکشی