2777
2789
عنوان

خانواده

36 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبین 

الان خیلییییییییییییییییییییییییییییییی ناراحتم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺از یطرف عشقم بخاطر ی سوتفاهم ولم کرده رفته😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭از یطرفم خانوادم بهم گیر میدن 

بیرون میرم دعوام میکنن

به لباس پوشیدنم گیر میدن به حرف زدنم به حتی راه رفتنم 

بخادا مانتو میپوشم تا رو زانوم با شلوار بگ مث همی منگلا 

بازم حرف درمیارن برام خواهرام 

طعنه میزنن 

یکی بگه من چیکار کنم 

بخدا جند بار فکر خودکشی کردم 

فکر فرار ازخونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خسته شدم دیگع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنا چقدر بر علیه همن

بخدا خستم کردن 4تا خواهرم

وقتی با داماامون حرف میزنم یواش یواش صحبت میکنن میگن فلانی همش با مردا گرم میگیره فقط 

یا میرفتیم تفریح من با یکی از دامادامون رفتم بالا هیزم جمع کنیم بعد که اومدم اجیام هی غیبت میکردن میگفتن خوب افتادی دنبالم فلانی رفتی بالاکوه 

نمیگم خودکشی کن نمیگم فرار کن ولی من الان ازدواج کردم...بچه یه سالو نیمه دارم...هنوز خانواده تو لباس پوشیدنام دخالت میکنن تو زندگیم تو کارام تو حرفام.....خیلیامون از خانواده زخم خوردیم...شاید این با مشکل تو ارتباط نداشته باشه عزیزم ولی اینو از من داشته باشید که همچی رو لازم نیس خانواده بدونن فک میکنین درست راهنمایی میکنن ولی ما از بیرون میبینیم واقعیت برعکس اینه...امیدوارم روزی برسه تمون خانواده ها کمک ما باشن

نمیگم خودکشی کن نمیگم فرار کن ولی من الان ازدواج کردم...بچه یه سالو نیمه دارم...هنوز خانواده تو لباس ...

اارهههههههه بخدا میخام حتی برم دستشویی هم اجیم میگه جرا انقد دیر میزنی بیرون؟ 

من الا ن21سالمه خداشاهده موها دستامو که اصلاح میکنم آجیم جنگ و دعوا راع میندازه میگه حتما میخای بری پیش کسی که انقد تروتمیزکردی 

درحالی که من الان یساله گوشی گرفتم 🥺نذاشتن گوشی بگیرم نه دوستی دارم گه رفیقی 

نه بیرون میرم، نه تولدی میرم، نه حتی عروسی، دانشگاه هم اجیم اسنپ میگیره برام 

میشینه پاگوشی میگه چکت میکنم تا برسی خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خسته ام 

حتی اجیم اینا کاری کردن که دامادهامون هم بهم گیر میدن 

دامادمون اون شب دعوام کرد گف اگه یبار دیگه ببینم فرق وسط بگیری بد برخورد میکنم باهات

اارهههههههه بخدا میخام حتی برم دستشویی هم اجیم میگه جرا انقد دیر میزنی بیرون؟  من الا ن21سالمه ...

ببخشید دیر اومدم نینی سایت عزیزم...درکت میکنم کاملااخرش اوتا هم جواب کاراشون رو میبینن