2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
بچہ ھااینم ی دعوای دیگہ ما من پدرم فوت شدہ اگرمامانم دکتری خاست برہ ازمن میخادکنارش باشم و اینم بگ ...

بهش بگو‌اگر یه روز من نیازمند دخترم شد نباید برایم تلاشی کنی کمکم کنه اگر اینطوریه چرا زحمتشو بکشم من دیگه کاری براش انجام نمیدم  زحمتش با خودت که بعدا پشیمون نشم 

البته با دعوا و اینا نکو آروم بگو ولی محکم و قاطع

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
بچہ ھااینم ی دعوای دیگہ ما من پدرم فوت شدہ اگرمامانم دکتری خاست برہ ازمن میخادکنارش باشم و اینم بگ ...

عزیزم باید بهش بگی 

مامانم منو بزرگ کرده و من در قبال مامانم مسعول هستم من کاری ندارم تو برای مامانت چیکار می کنی لطفا تو هم تو روابط من و مامانم دخالت نکن 

در ضمن بچم پیش خالش خیلی بهش خوش می گذره و دوست داره پیش اون بشه اگه تو ناراحتی بچه خودت نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو جای بهتر پیدا کن دخترم ببرم 

اینم ی دعوای دیگمون بین من وشوھرم

خاھرشوھرم بچشاختنہ کردہ بودرفتم سربزنم

تاواردشدم ھمین کہ سرپابودم 

برادرشوھرم منانمیدیداشپزخونہ بود

بعدبرادرشوھرم ی فحش ناموسی بہ مامان من دادوخاھرشوھرمادرشوھرم ھرچی سرفہ واشارہ میکردن برادرشوھرم متوجہ نشدبعدمن زنگ زدم مادرشوھرم گفتم این حرفاشنیدم خیلی زشتہ

بعدخونمون اومدم اعصابم خوردبودشوھرم میگفت بحٹ بین داداشم و مامانت یعنی غیبت داداشم بہ زندگی مامربوط نیست حرفم اینہ درکم نکرد

طبق چیزایی ک گفتید همسرتون خودش بی عرضه س که نمیتونه بچه‌ش رو نگه داره بی عرضه س که بیرون و تفریح نمیبره زن و بچه ش رو

یه بی عرضه ی خییییلی پررو.

وگرنه شما که با وجود بچه همه کارهای خودتو داری پیش میبری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
طبق چیزایی ک گفتید همسرتون خودش بی عرضه س که نمیتونه بچه‌ش رو نگه داره بی عرضه س که بیرون و تفریح نم ...

دقیقاھمینہ سال میادمیرہ ی پیک نیک منانمیبرہ

بچش ھمش انتظارمیکشہ پدرش ببرتش بیرون امااصلا

یبارسرھمین پیک نیک رفتن دعوامون شددراومدگفت بازبحٹ مسخرہ گردش رفتن روشروع کردی

الانم رفتہ پیش دوستاش

گاھی میرہ شب نشینی پیش رفیقاش

شماھم نظرتون روبگین وبگین من چجوررفتارکنم خودمابزنم بیخیالی

نه عزیزم من جات بودم نمیذاشتم به خانواده اش برسه 

میگفتم ما رو تنها میذاری میری به خانواده ات میرسی 

هرجور باهات رفتار میکنه رفتار کن اگه گفت چرا اذیت میکنی بگو رفتاریه که خودت داری منم مثل خودت رفتار میکنم 

شعور داشته باش😐 همین! هیچکس از بی شعوری خیری ندیده !! 
دقیقاھمینہ کافیہ ی تلفن بزنن بدوبدومیرہ عقب نمونہ

خب عزیزم تو همینی که میگم رو انجام بده نتیجش و میبینی 

من خیلی الکی به شوهرم شک میکردم و دعوا اون مثل من نبود 

ولی دقیقا عین خودم شد شکاک و یکسره زنگ میزد کجایی و اینا 

یه روز گفتم تو که شک نداشتی چرا شک میکنی ازم چیزی دیدی ؟ گفت مگع تو ازم چیزی دیدی که شک میکنی 

خدا شاهده دیگع از اونروز شکم تموم شد 

شعور داشته باش😐 همین! هیچکس از بی شعوری خیری ندیده !! 
دقیقاھمینہ سال میادمیرہ ی پیک نیک منانمیبرہ بچش ھمش انتظارمیکشہ پدرش ببرتش بیرون امااصلا یبارسرھمی ...

ولش کن بزن ب بیخیالی خودت دخترتو ببر پارک و تفریح. اصلا شوهرتم آدم حساب نکن،کلا بیخیالش باش نه باهاش بحث کن نه چیزی به فکر خودت و بچه ت باش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••