2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم یه سال زمان زیادیه ولی انتقام نددارع ولش کن چه بهتر نشد ۲،۳سال

اخه به خاطر قول و امیدی که داده بود من گزینه های دیگرو به خاطرش رد کردم این بیشتر قلبمو میسوزونه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
اصلا قلبم تحمل اینهمه نامردی که در حقم کرد نداره 

تنها نیستی گلم منم مثل تو برا من حتی قسم خورد آومد خونمون نون نمک بابامو خورد ولی خب سپردمش به خدا من به کار خدا اعتماد دارم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اخه به خاطر قول و امیدی که داده بود من گزینه های دیگرو به خاطرش رد کردم این بیشتر قلبمو میسوزونه

چقدر مثل منی 💔🥲

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
میخواسنی بگی الان متوجه شدی؟بعدم یه خدافظی کن و دیگه بهش پیام نده تحفه..

گفتم چرا بعد یکسال یادت افتاده همون ماه های اول میتونستی متوجه بشی چرا تا الان ادامه دادی 

چقدر مثل منی 💔🥲

بیشتر از خودم عصبانیم چرا باورش کردم اون فقط از مهربونی و سادگیم سواستفاده کرد 

بیشتر از خودم عصبانیم چرا باورش کردم اون فقط از مهربونی و سادگیم سواستفاده کرد 

ان شالله خدا به بدترین شکل جوابشو بده