2777
2789
عنوان

اگه مدام پیش شوهرم لباسای...

380 بازدید | 20 پست

باز بپوشم

مثلا الان که هوا گرمه هروز شلوارک با نیم تنه بپوشم براش تکراری میشه؟

طوریکه دیگه بدنم عادی بشه و براش جذابیت کمتری داشته باشه

معلومه که نه 😐

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب😐🤦‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مامانم میگه خوب نیس....

عقدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای منم کلا تو خونه بیکینی دارم و شوهرم دیگه نگامم نمیکنه راستش... اما سختمه لباس بپوشم حتی تو زمستو ...

الان همه گفتن نه...

بنظرمنم تکراری میشه دیگه جذابیت کمتری داره

وای منم کلا تو خونه بیکینی دارم و شوهرم دیگه نگامم نمیکنه راستش... اما سختمه لباس بپوشم حتی تو زمستو ...

درسته هوا گرمه 

همش ک باز نپوشید ک

میشه یه تی شرت لش و گشاد و ساده پوشید و جذاب بود و خنک

♡امام زمانم♡آرزوست...

توقع ایجاد میشه

فکر میکنید دائم با ارایش یا لباس مخصوص باشید بعد بدون ارایش یا با لباس خنک و گشاد کنار میاد؟یا اخم میکنه و قیافه میگیره؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم