2777
2789
عنوان

دندون بچه سه ساله

599 بازدید | 16 پست

امروز رفتم دندون پزشکی دندون جلوییشو کشید خیلی اعصابم خورده گفت عفونت داره باید بکشی ولی تا ۷ سالگی در نمیاد الان حس میکنم س و ش یکم میزنه میترسم همینطوری بمونه تا اخر 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندونش درد هم می کرد؟یا همین طوری کشیدی؟

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
خب کاش دارو میداد،دیگه چرا کشید

نمیدونم متخصص بود گفت این دندون بدرد نمیخوره اخر باید بکشی منم گفتم همین الان بکشی بهتره تا باز برم و ی بار دیگه بیام

دختر منم دوسالش بود ۴تا جلو را کشید اره اونم تو کلمات اشکال داره مثلا ک را نمیتونه بگه الان ۴سالشه

ینی بزرگ میشن جاش در بیاد درست میشه این دقیقا دوتا جلویی هستا یکی از اوناس 

ینی بزرگ میشن جاش در بیاد درست میشه این دقیقا دوتا جلویی هستا یکی از اوناس 

اره من پسرمم کوچیک بود از تاب افتاد دوتا حلوش شکست مجبور شدم بکشم اون س وش و گ را اصلا نمیتوتس بگه رفت مدرسه خوب شد

پسر منم سه ماه دیگه میشه چهار سالش اونم دوساله بود از روی تاب افتاد دندانهای بالاش چهار تاش شکست 🥺دو تا نیش های 

بالا هم سیاه شده پارسال یه دونه کرسی شو کشیدیم ولی دندانهای جلوییشو دست نزدیم از پسر منم گاهی روی لثه بالا تاول میزنه با آب نمک میدم تند تند بشوره .😓..

فقط منتظرم زودتر شش یا هفت سالش دندانهای بالایی خرابش بیوفته و دندون دائمیش در بیاد🙏

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
اره من پسرمم کوچیک بود از تاب افتاد دوتا حلوش شکست مجبور شدم بکشم اون س وش و گ را اصلا نمیتوتس بگه ر ...

خداراشکر ایشالا بچه منم مشکلی پیدا نکنه

پسر منم سه ماه دیگه میشه چهار سالش اونم دوساله بود از روی تاب افتاد دندانهای بالاش چهار تاش شکست 🥺د ...

اینم خورد ب پله های ایوون ۴ تا جلوییش شکستن همونام سیاه و خراب شدن تا امروز ک‌یکیشو کشیدیم

اینم خورد ب پله های ایوون ۴ تا جلوییش شکستن همونام سیاه و خراب شدن تا امروز ک‌یکیشو کشیدیم

دختر بیجاره منم آبسه کرد اصلا بلد نبود حرف بزنه بگه مامان درد دارم بمیرم براش تا صب زار میزد بعد گفتن آبسه کرده دارو چرک خشک کن دادن بعدم بیهوشش کردن و کشیدن