2777
2789
عنوان

بیاید 🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 42 پست
اشکال نداره این سوال منو میتونید جواب بدید چون حالم خوب نیست خسته شدم دیگه درس میخونم اما همش خودمو ...

پس به خودت اهمیت بده. نباید کنکور باعث بشه به خودت اهمیت ندی. چون بازدهیت افت میکنه. به این روشایی ک گفتم زمان در دسترس و مفیدتو بیشتر کن. 

من خودم عاشق ادبیات بودم. بین درسام وقتی میخواستم ربع ساعت استراحت کنم میرفتم تست معنی و قرابت میزدم. چون برام عین استراحت بود عاشقش بودم. تو هم با درسی ک دوسش داری اینکارو بکن. 

صبح اگه پاشدی دیدی این موصوعی ک برنامه ریختی بخونی رو رو مودش نیستی عوضش کن با درسی ک روی مودش هستی. هیچ ایرادی نداره

متن کتاب زیستو هزار بار بخون. هزار بارم کمه

و اینکه درگیر نتیجه نباش الان وقت تلاشه. بهش اصلا فکر نکن. نینی سایتم نیا. گوشیتم بده مادرت

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من زیاد نمیخوابم شبی ۵.۶ ساعت فقط وقتایی که ناامیدم فقط میخوام بخوابم که بیدار نباشم

باید بیشتر بخوابی اینطوری به مرور بازدهیت افت میکنه

منم افسردگی دارم و دارو میخورم. برای من داروهام باعث شده استرس اصلا نداشته باشم و چون هیچ استرسی ندارم نتونم درس بخونم. همین الان کلی درس نخونده دارم و اینجام

بهرحال میخونم. افسردگی همراه با دارو ادمو خیلی به حالت نرمال نزدیک میکنه. احساس میکنم اثر روانی افسردگیت روت مونده و اورتینکینگ میکنی ک نکنه بخاطر افسردگی عقب بمونم. یجور بهونه داشتن. اگه اینطوریه کنار بذارش. تو تحت درمانی. مطمعن باش الان حالت خوبه و میتونی بخونی

من پزشکی میخونم اما نمیدونم. باید ببری نشون بدی باید معاینه هم بشی بدون معاینه سخت تره تشخیص ممکنه ...

چرا آجی مرغ گیر کرد تو گلوم استخوانش حالا نکنه عفونت سه

تو‌ رو خدا بیا بگو. من هفته قبل استخون مرغ گیر کرد گلوم بعد ممکنه این باشه چکار کنم برع

اره ممکنه. برو دکتر درش میارن سخت نیست

این دیگه خودش خود به خود در نمیاد

برو عکستو نشون بده و بگو مرغ تو گلوم گیر کرده بود هفته پیش. احتمالا از همونه. درش میارن

چجوری در میارن آجی من نه حلقمه

نترس بخدا سر پاییه

ی دستگاه لوله مانند، از دهنت میکنن تو حلقت باهاش درش میارن. اگه اذیت بشی و عوق بزنی میخوابوننت ک متوجه نباشی

معمولا اینطوریه حالا بری وضعیتتو ببینن شاید از روش دیگه ای استفاده کنن ولی اغلب اینطوریه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز