2777
2789
عنوان

بیاید 🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 42 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر پرستارا یا کار بلدا بگن

من پزشکی میخونم اما نمیدونم. باید ببری نشون بدی

باید معاینه هم بشی بدون معاینه سخت تره تشخیص

ممکنه فیستول باشه. ولی ی بافت کلسیفیه هم جلوش بنظر میاد. 

نمیدونم راستش🤔

حالا خودتو نگران نکن ببر نشون بده خیالت راحت بشه

دهنت بوی بدی ک اخیرا ایجاد شده باشه نمیده؟ اخیرا چیزی نرفته تو گلوت گیر کنه؟ ممکنه ی جسم خارجی باشه ک فرو رفته تو بافت اطرافش. سرفه خونی نداری؟ مدفوعت اخیرا پررنگ نشده یا یبوست نگرفتی؟ 

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم

گلو هم جزوی از 🔞🔞🔞هست من خبر نداشتم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
بپرس ولی فک نکنم بدردت بخوره چون من نظام قدیم بودم و 97 کنکور دادم. هیچیم یادم نمیاد ازون دوران😅

اشکال نداره این سوال منو میتونید جواب بدید چون حالم خوب نیست خسته شدم دیگه درس میخونم اما همش خودمو صفر میبینم

اگه یه روز خواب بمونم کل روزمو نابود شده میبینم

همش فکر میکنم صفرم و هیچی بلد نیستم

از الان میتونم پرستاری بیارم؟ یک ماه مونده صفرم نیستم 

اشکال نداره این سوال منو میتونید جواب بدید چون حالم خوب نیست خسته شدم دیگه درس میخونم اما همش خودمو ...

ببین من نمیدونم از کی شروع کردی داری درس میخونی و چقدر فشرده درس خوندی و چقدر خسته ای. اما همیشه اعتقاد داشتم ک یه روز کامل رو استراحت کردن و دریافتی یه روز 0% بودن خیلی خیلی بهتر از اینه ک هرروز جلوی کتابات باشی و ذهنت جای دیگه باشه یا خسته باشی و با 30%توانت درس بخونی. اونطوری یک روز دو روز سه روز یه هفته از وقتت استفاده نشده (اسمش استراحته. نه وقت تلف کردن) ولی بقیه فرصتتو دیگه مثل ادم با 90 % توانت میخونی

بنابراین اگه فک میکنی نیاز داری، استراحت کن(استراحت! نه اینستا و نینی سایت. برو پارک. برو رستوران. برو پیاده روی و تو زمان حال باش اصلا نذار ذهنت به گذشته یا اینده بره.) 

اشکال نداره این سوال منو میتونید جواب بدید چون حالم خوب نیست خسته شدم دیگه درس میخونم اما همش خودمو ...

بعد راجب خواب موندن. منظورت چقدر خواب مونده؟ نیم ساعت ی ساعت خیلی پیش میاد بنابراین خودتو اذیت نکن. به کسی بسپار صبحا بیدارت کنه. معمولا مادرا خوابشون سبک تره. ازش بخواه این مدت باهات همکاری کنه. شبا به موقع بخواب. ساعت مطالعه مفیدتو پیدا کن. خیلیا دوس دارن شبا درس بخونن. من صبحارو دوس داشتم و اون موقه خوب یاد میگرفتم. شبا حتما 12 میخوابیدم. و صب ساعت 7 و نیم پامیشدم. 

اگه تو شبا بیدار میمونی و بهتر یادمیگیری، اشکال نداره ک صبحا بجاش بخوابی. خواب کافی خیلی مهمه. من هیجوقت از خوابم نزدم چون یادگیریم میومد پایین. 

قبل از ناهار نیم ساعت میخوابیدم چون خواب بعد از ناهار خیلی بازدهی رو کم میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز