2777
2789

الان تو پست دیگه اسکرینو میذارمش..

سه ماهه تو رابطه ایم..اول تب تندی داشت ینی یجورایی

میمرد برام.تو همه کارام نظر میداد پیگیرم بود.نگرانم میشد همش پیام میداد همش میگفت بریم ویدیوکال دلم تنگه. یکمی قهر و بحث پیش اومد کلا سرد شد... فکر و خیال زیاد میکنه..فوبیا و ترس از خیانتم داره .الان کلا بی میل شده انگار.بی حس،بی تفاوت.سابقه ی افسردگی هم قبل از من داره.بعد از من به قول خودش دنیاش رنگی شده بود..الان دو هفته ای میشه که نه زنگ میزنه نه ویدیوکال..نه ابراز دلتنگی..چندبار پرسیدم مطمئنی دوسم داری گفت اره..گفتم چرا سرد شدی اگه نیمخوای ادامه ندیم اجباری نیس..میگه درست میشه همه چی.خوب میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

اینقدر از این رابطه هایی که یکطرف افسرده ست و باید وقت و انرژی و روانتو براش بذاری بدم میاد منم تجربه کردم خودم با حال خراب تر خارج شدم‌ رابطه ای که از باهم بودن لذت نبرید حالتون خوب نکنه و با گذر زمان بهتر نشه و بدتر بشه امیدی بهش نیست

اینقدر از این رابطه هایی که یکطرف افسرده ست و باید وقت و انرژی و روانتو براش بذاری بدم میاد منم تجرب ...

اره یکم صبر میکنم ببینم چجور میشه اگه اوکی نشد دیگه ولش