2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر قیمتش خوبه جایی که من میرم همینو 980 میگیره

کجا هستی؟

من مشهدم

اینجا چندنفر که رفته بودن تعریفشو کردن وگفتن قیمتاش خوبه

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
کجا هستی؟ من مشهدم اینجا چندنفر که رفته بودن تعریفشو کردن وگفتن قیمتاش خوبه

من مازندرانم ولی دستگاه کیلینیکه کندلاست.   یعنی واس دستگاه قیمتش

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم😊هم دستگاهشون جدید و به روزه هم عملکرد اپراتور خیلی صبورانه و دقیق شات میزنه👌

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره در مقایسه با الکس بی خاصیت عالیه

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم😒اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته😍 شمارشو براتون میذارم

09217870776

اره مشهدم رفتم لیزر خیلی خجالتیم درحدی که پشیمون شدم بیکینی بزنم خوده خانوم گفت میخوای خودت بزن ...

چه خوب

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

اگه فقط برا زیربغل میری فقط مانتو و تاپتو دربیار لباس زیرت بمونه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
هم زیر بغل هم بیکنی      

پس کامل دربیار بجز سوت.ینتو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز