2777
2789
عنوان

روی گیتارم برامدگی به وجود اومده.

84 بازدید | 10 پست

سلام من روی گیتارم برامدگی به وجود اومده. کسی می دونه باید چکار کنم؟

آیا مشکلی توی صدای ساز ایجاد می کنه یا در گدر زمان بیشتر می شه؟

یعنی چجوری

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

من یه بار گیتارم افتاد شکست 

دنیا رو سرم خراب شد🥲💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  تهران زندگی می کنیم.🥲

محل نگهداری گیتارت چطور؟ رطوبتش بالا نیست؟

دلیل اصلی برآمدگی گیتارها همینه

یا مثلا ممکنه کسی آب ریخته باشه روش

اگه گیتارت قیمتیه و برات مهمه ببرش که چک‌اش کنن چون می‌تونه روی صدا تاثیر بذاره.

اگه می‌تونی توی کیس‌اش رطوبت گیر بذار

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

محل نگهداری گیتارت چطور؟ رطوبتش بالا نیست؟ دلیل اصلی برآمدگی گیتارها همینه یا مثلا ممکنه کسی آب ری ...

راستش توی اتاق معمولی نگهش می داریم.

آب هم نریخته فقط دو بار با دستمالی که یکم رطوبت داشت تمیزش کردم که بعد خشکش کردم.

راستش گیتارن برام مهمه ولی اونقدر قیمتی نیست یعنی زیر پنج میلیونه.

نمی دونم حالا چه کنم...

به نظرت رطوبت گیر بزارم درست می شه؟

یا حتما باید ببرم تعمیرش کنن؟

راستش توی اتاق معمولی نگهش می داریم. آب هم نریخته فقط دو بار با دستمالی که یکم رطوبت داشت تمیزش کرد ...

آخه باد کردن چوبش عجیبه، شاید به مرور زمان هم بیشتر بشه

یه رطوبت‌گیر بذار اگه فایده نداشت ببر تعمیرش کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.