2777
2789
عنوان

کسایی که زیاد رمان میخونن بیان

274 بازدید | 21 پست

خوب های بد بد های خوب رو اگه خوندین میخوام بخرمش کدوم انتشارات بگیرم که خوب باشه و سانسور شده نباشه یا از کجا انلاین دانلود کنم؟

و اینکه اگه رمانای دیگه ام خوندین که دوست داشتین حالا هر ژانری معرفی کنین ممنون میشم

دلارای 

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف وقتایی که واس رمان خوندن گذاشتم 

حیف اشکایی که از بیخوابی از چشمم میومد 

واقعا فازم چی بود😵😑

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
حیف وقتایی که واس رمان خوندن گذاشتم  حیف اشکایی که از بیخوابی از چشمم میومد  واقعا فازم ...

چراا؟؟ والا منکه وقتی میخونم یه چیز جدید به اطلاعاتم اضاف میشه یا  کلا یه چیزی ازشون یاد میگیرم خیلی خوبن و اینکه من زیاد تو فاز عاشقانه غمگین نیستم😁😂

چراا؟؟ والا منکه وقتی میخونم یه چیز جدید به اطلاعاتم اضاف میشه یا  کلا یه چیزی ازشون یاد میگیرم ...

اخه چی یاد بگیرم 

منم قبلا همینو میگفتم 

الان نگاه میکنم به گذشته میگم واقعا چرا 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اخه چی یاد بگیرم  منم قبلا همینو میگفتم  الان نگاه میکنم به گذشته میگم واقعا چرا

بستگی داره چه رمانی بخونی . رمان های آبکی و عاشقانه یا رمان های خوب و آموزنده 

خوبی رمان اینه که آدم زندگی های مختلف رو زندگی می‌کنه و وسعت دیدش زیاد میشه .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
اخه چی یاد بگیرم  منم قبلا همینو میگفتم  الان نگاه میکنم به گذشته میگم واقعا چرا

والا نمیدونم منکه غمگین خوشم نمیاد فعلا این رمانی که بالا گفتم برا تابستون و اوقات فراغتم می‌خوام بخونمش از ژانر فانتزی و علمی تخیلی و اینا خوشم میاد😂 

پرتقال که همش سانسوره و جلد های بعدش هم ترجمه نکرده

باژ خوبه

البته اونم تا حدی سانسور داره

و بوس کردن رو مینویسه ابراز محبت کردن

اگه بی سانسور کامل میخوای باید زبان انگلیسی بخونی

پرتقال که همش سانسوره و جلد های بعدش هم ترجمه نکرده باژ خوبه البته اونم تا حدی سانسور داره اگه بی ...

آها مرسی پرتقال دارن اکثر جاها و اینکه انگلیسیشو میتونم بخونم ولی خب فارسی راحت تره انلاین نیست جایی بخونم؟؟