2777
2789
عنوان

اینجا عکس نذارین بیاین بگم چرا

335 بازدید | 29 پست

ی تاپیک دیدم امروز ی پیج  بود تو اینستا ک عکسای شخصی رو ک اینجا آپلود میکنید پست کرده،من خودمم عکس عروسیمو اینجا گذاشتم بهش درخواست دادم هنوز قبول نکرده https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۰۷-۱۸۰۱۱۸_instagram_zdtr.jpg

ی تازه مامان💗

این همیشه هست همیشه براش گزارش میزنن دوباره پیج میزنه مریض

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته این پیج هست و این آدم کم شعور هست و همه میدونن و بازم عکس میزارن. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خیلی بی وجدانه بعدا خودش تو مشکلاتی میوفته که نمیفهمه از کجا رسیده

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰