2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 251 پست
حتا با دادن اخرین فرجه میتونه با مادرش قطع رابطه بکنه 

تهش اینه که باهاش قطع رابطه میکنم دیگه و خواهرمو حمایت میکنم 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
آره منم مشکوکم میگم شاید خودش به اون پسره گفته بیاد پدرم به مادرم خیلی اعتماد داشت داداش بزرگم وقتی ...

از تعریفات حالم بد شد 

خیلییییی اعصابم خورد شد

تو نباید احساس گناه کنی

به اون روزا فکر نکن میدونم خیلی آسیب دیدی

الان از خانوادت دوری؟؟؟

همسرت گذشته رو میدونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهش اینه که باهاش قطع رابطه میکنم دیگه و خواهرمو حمایت میکنم 

فکر کن مامانه مرده مجبوری خواهرتو جمع کنی 

این دیگه اخر خطه 

زبون ببندین باهاش مطلقا حرف نزنین اگر دیدی داره به خواهرت کم‌توجهی میکنه و سرویس نمیده خواهرتو اگر شرایط داری یک مدت ببر پیش خودت 

عزیزم امیدوارم مادر شما هم سر عقل بیاد به کارش ادامه نده بیشتر از این به شما آسیب نزنه 

انشالله گلم،خدا به توام صبر بده خیلی سختی کشیدی به امید خدا از این به بعد فقط شیرینیِ زندگیو بچشی

بابای من هیچوقت تا پای طلاق نمیره متاسفانه، و اینکه ناشناس نمیتونم باشم چون پیگیری میکنه و تهشو درمی ...

اگه گفتی حتما بیا بگو منو لایک کن همینجا 

ولی جوری رفتار کن فک کنه خیلی بیشتر میدونی 

بگو چند وقت پیش که یه اقوامی عکست داد باورم نشد 

ولی خودم زیر نظر گرفتمت دیدم ما چقد کودن بودیم نفهمیدیم 

بگو الان نزاری کنار مطمین باش کل فامیل عکس هات پخش میشه 

بگو اگه نمیتونی ترک کنی خودت طلاق یگیر برو 

فکر کن مامانه مرده مجبوری خواهرتو جمع کنی  این دیگه اخر خطه  زبون ببندین باهاش مطلقا حرف ...

مطمئنم نمیتونه کم کاری کنه در حق خواهرم چون بابام ب شدت پشت خواهرمه و اینکه صب میره شب میاد یعنی شاغله وقتی که کنار خواهرمه پدرمم هست پس مشکلی پیش نمیاد

بابای من هیچوقت تا پای طلاق نمیره متاسفانه، و اینکه ناشناس نمیتونم باشم چون پیگیری میکنه و تهشو درمی ...

پس پدرتون هم مقصره...مادرتون میدونه هرغلطی بکنه طلاقش نمیده...کاری نمیشه کرد.ببخشیدحس کردم بی عرضه هست همون دایی‌ رو روش حساب کنی بهتره

پس پدرتون هم مقصره...مادرتون میدونه هرغلطی بکنه طلاقش نمیده...کاری نمیشه کرد

مقصره ک دوستش داره، بابای من برا رفاه اونا خیلی تلاش میکنه شبانه روز برا همین کمتر خونس 

پس پدرتون هم مقصره...مادرتون میدونه هرغلطی بکنه طلاقش نمیده...کاری نمیشه کرد.ببخشیدحس کردم بی عرضه ه ...

بخاطر همین زمینش فراهم شده برای مادرم

مطمئنم نمیتونه کم کاری کنه در حق خواهرم چون بابام ب شدت پشت خواهرمه و اینکه صب میره شب میاد یعنی شاغ ...

کاش یه اغوش مجازی داشتم الان میتونستم بقلت کنم بگم بیا حال بدت رو با هم سهیم بشیم 

از ته دلم برات ارزوی حال خوب دارم